kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Agria Publisher Ltd. |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 120 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Angol |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-02-7645-3 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált. |
Szakácskönyv, színes fotók, lépésről-lépésre magyarázatok | |
Előszó | |
Bevezető | |
Tartalomjegyzék | |
Eszközszükséglet | |
Ananásszal töltött csirke | |
Banánnal töltött borjújava | |
Birkaragu I. | |
Birkaragu II. | |
Borókás párolt marhafartő | |
Brinzás rakotthús | |
Currys-lencsés ragu | |
Csirkecomb kelvirággal | |
Csirkemáj aszalt szilvával | |
Csirkemellel töltött csirkecomb | |
Csirkemellel töltött pulykamell | |
Csirkés lasagne | |
Duplán göngyölt húsrolád | |
Erdei csirke | |
Flambírozott illatos kacsamáj | |
Fokhgymás csirkemell | |
Francia töltött padlizsán | |
Gombás borjúszegytekercs | |
Húsos béles | |
Húsos buci | |
Indiai ragu | |
Kagylóval töltött kelkáposzta | |
Kapros borjúszegytekercs | |
Kukoricás csirke | |
Lengyel borda | |
Libamáj zöldségágyban | |
Mazsolás csirke | |
Májas húsrolád | |
Meggyes csirke | |
Naranccsal töltött borjújava | |
Narancsos rakott fogas | |
Nyelvragu I. | |
Nyelvragu II. | |
Olívás húskockák | |
Olívás pulykamell | |
Oroszos kolbászfelfújt I. | |
Oroszos kolbászfelfújt II. | |
Rakott füsölt nyelv | |
Részeges kacsa | |
Sajtos marhacomb | |
Sertésbordák aszalt szilvával | |
Sertésbordák diósan | |
Sertésjava gyümölcsraguval I. | |
Sertésjava gyümölcsraguval II. | |
Sertésjava gyümölcsraguval III. | |
Spanyol erőhús | |
Szüreti szelet | |
Töltött angolna | |
Töltött, bundázott borjúmáj | |
Töltött tök | |
Zöldséges töltött libanyak | |
Zöldséges töltött paprika | |
Zöldséges töltött dagadó |