Fülszöveg
Kedves Vásárlónk!
Receptfüzetünkkel szeretnénk megkönnyíteni az általunk gyártott fűszerkeverékek használatát. Néhány tanács a felhasználáshoz.
Választékosabb ízhatás érhető el a fűszerkeverékek használatával, mintha az egyes komponenseket külön használnánk egyben gyorsabbá is teszi a főzést, mivel csak egyszer kell fűszerezni.
Eltarthatósági idő: 12 hónap.
Tárolásuk nem helyigényes.
A receptekben szereplő mennyiségek csak irányadók, a fűszerezést mindenki ízlése szerint alkalmazza.
A fűszerkeverékek sót is tartalmaznak, ezért az ételeket csak utólag sózzuk ízlés szerint.
Sütéshez a húst célszerű előző nap befűszerezni és fóliába csomagolva a hűtőben érlelni.
Milyen ízekben kaphatók a fűszerkeverékek?
- Grill-, flekken-, vadhús-, hal-, saláta-, kínai, olasz, leves-, tojásétel-, öt fűszer-, provence-i, magyaros, vagdalthús-, pástétom-fűszerkeverék.
A receptek 4 személyre készültek.
Minden kedves vásárlónkat szeretnénk megkérni, hogy észrevételeivel, javaslataival, a...
Tovább
Fülszöveg
Kedves Vásárlónk!
Receptfüzetünkkel szeretnénk megkönnyíteni az általunk gyártott fűszerkeverékek használatát. Néhány tanács a felhasználáshoz.
Választékosabb ízhatás érhető el a fűszerkeverékek használatával, mintha az egyes komponenseket külön használnánk egyben gyorsabbá is teszi a főzést, mivel csak egyszer kell fűszerezni.
Eltarthatósági idő: 12 hónap.
Tárolásuk nem helyigényes.
A receptekben szereplő mennyiségek csak irányadók, a fűszerezést mindenki ízlése szerint alkalmazza.
A fűszerkeverékek sót is tartalmaznak, ezért az ételeket csak utólag sózzuk ízlés szerint.
Sütéshez a húst célszerű előző nap befűszerezni és fóliába csomagolva a hűtőben érlelni.
Milyen ízekben kaphatók a fűszerkeverékek?
- Grill-, flekken-, vadhús-, hal-, saláta-, kínai, olasz, leves-, tojásétel-, öt fűszer-, provence-i, magyaros, vagdalthús-, pástétom-fűszerkeverék.
A receptek 4 személyre készültek.
Minden kedves vásárlónkat szeretnénk megkérni, hogy észrevételeivel, javaslataival, a termékkel kapcsolatban keresse meg vevőszolgálati osztályunkat.
Vissza