1.066.806

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Inspection of Food

Az élelmiszerek vizsgálata - A Handbook for Students of Public Health, Agriculture and Meat Technology/Közegészségügyi, mezőgazdasági és húsfeldolgozási szakokon tanuló hallgatók számára

Szerző
London
Kiadó: Bailliére Tindall & Cox
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 223 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal gazdagon illusztrált kötet.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez az egyszerű nyelvezettel íródott könyv először leírja az állatok anatómiáját, fiziológiáját és betegségeit. A további fejezetekben a hús, tej- és tojástermékekről, a halakról és tengeri állatokról, a vad- és nyúlhúsról, az élelmiszerek tárolásáról és tartósításáról és a húsokban végbemenő kémiai változásokról olvashatunk. A kötetben található rengeteg gyakorlatias információ és számtalan ábra remek tankönyvvé avatja a művet.

Tartalom

(egészségügy, közegészségügy, tisztaság, higiénia, ellenőrzés, fertőzések, fagyasztás, konzerv)

Horace Thornton

Horace Thornton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Horace Thornton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem