1.062.611

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hogyan legyünk profi kenyérsütők?

A kenyérsütés művészetének nélkülözhetetlen kézikönyve

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 174 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-447-685-6
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Minden, amit egy újdonsült péknek tudnia kell az ínycsiklandó
házi kenyér sütéséhez.
=§»--
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?
LISZT, ÉLESZTŐ, VÍZ ÉS SÓ - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütők? egyszerű, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.
A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerű saját pékséget vezető Bonnié Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezető, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthető sütési technikák, valamint nagyszerű tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.
m-€8=
BONNIÉ OHARA... Tovább

Fülszöveg


Minden, amit egy újdonsült péknek tudnia kell az ínycsiklandó
házi kenyér sütéséhez.
=§»--
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?
LISZT, ÉLESZTŐ, VÍZ ÉS SÓ - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütők? egyszerű, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.
A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerű saját pékséget vezető Bonnié Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezető, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthető sütési technikák, valamint nagyszerű tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.
m-€8=
BONNIÉ OHARA autodidakta kenyérkészítő 2010 óta tökéletesíti tudását. A bölcsész háttérrel rendelkező szerző számára a kenyerek külalakja és a hozzájuk kötődő történetek egyaránt fontosak. Amikor éppen nem házikójában süt kovászos kenyeret Alchemy Bread nevű pékségének, három gyermekével járja a környéket biciklivel; zöldséget és gyümölcsöt vásárol a termelői piacon; vagy a szakácskönyvek és gyerekkönyvek között válogat a könyvtárban. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Bonnie Ohara

Bonnie Ohara műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bonnie Ohara könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem