1.062.063

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hogyan készül a jó sütemény?

Megmondja nekünk a világos fej!

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Dr. Oetker
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 9 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Dr. Oetker gyártmányait ismerteti jelen könyvecske.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Tudnivalók:
Mit gyárt Dr. Oetker?2
Mi az a Dr. Oetker-féle sütőpor?2
Mi az előnye az élesztővel szemben?3
Mivel takarékoskodhatunk, ha sütőport használunk?3
Hogyan kell a Dr. Oetker-féle sütőport használni, mikor kell a tésztához hozzáadni?4
Mi az a Dr. Oetker-féle vanillincukor?6
Mi az előnye a vaniliával szemben?6
Mik azok a Dr. Oetker-féle puddingporok?7
Mi az a Dr. Oetker-féle kuglóf anyag?8
Mik azok a Dr. Oetker-féle krémporok?9
Mi az a Dr. Oetker-féle Gustin?9
Mi az a Dr. Oetker-féle befőzőpor?10
Mi az a Dr. Oetker-féle vanilia mártáspor?10
Mi az a Dr. Oetker-féle vörös dara?11
Mi az a Dr. Oetker-féle purina?11
Mi az a Dr. Oetker-féle házi nátron?12
Mi az a Dr. Oetker-féle Regina étgelatin?12
Vásárlásnál hogyan kérjük az Oetker-gyártmányokat?13
Hol kaphatók a Dr. Oetker-féle gyártmányok?13
Oetker-féle bevált receptek:
Albert-piskóta15
Alma bundában16
Almakrém16
Almás-béles17
Almásszelet18
Áfonyás kalács18
Ánizsmagos íjacskák18
Ánizs és vaníliás kétszersült19
Baracklepény20
Bécsi tarisznya20
Beszórt kalács21
Brémai tuskó21
Borsató22
Bukta22
Burgonyás kenyér23
Burgonyás kifli23
Burgonya-krokett23
Burgonyás rétes24
Citrommáz25
Cukormáz25
Csehpimasz25
Cseresznyés kalács25
Csillagok26
Csokoládéfánk27
Csokoládéfelfújt27
Csokoládéfelfújt27
Csokoládékenyér27
Csokoládékrém28
Csokoládémáz28
Csokoládészivecskék29
Csokoládétorta29
Darázsfészek29
Darázsrétes30
Diókrém31
Dióskocka31
Diós kockák32
Diósrétes32
Dióstorta33
Édes makaróni34
Erőkalács34
Farsangi fánk35
Füszeres csók35
Gesztenyefánkocskák36
Gesztenyetorta36
Gombás omlett37
Gombóc szalvétában37
Gustinkalács38
Gyümölcsizes felfújt38
Gyümölcskalács39
Gyümölcskalács (finomabb)39
Gyümölcskenyér39
Gyümölcslepény40
Gyümölcsrétes41
Habgaluska (madártej)41
Hab- vagy krémhüvely42
Házitorta (Dr. Oetker-féle)42
Hollandus (Előétel)43
Homoktorta43
Hólabda44
Húsvéti kalács44
Huszárcsók. (Gyorsan elkészitve)45
Kakaó-fánkocskák45
Kakaós kalács46
Karácsonyi sütemény46
Karácsonyfa-gyűrűcskék47
Keksz47
Keksz48
Kétszersült (Oetker-féle)48
Kifli töltve49
Dr. Oetker-féle kuglófanyag49
Kuglóf (finoman)50
Kuglóf (egyszerűbb módon)51
Lepény51
Linzer-torta52
Manduláscsók53
Mandulakoszorúk53
Mandulatorta53
Mazsola kalács54
Mazosláskalács55
Margit-kalács55
Mákoskalács56
Mákosrétes56
Mézeskalács56
Mézescsók57
Mogyorókrém-torta58
Omlett58
Omlós torta59
Omlós sütemény59
Piskótakalács60
Piskóta torta60
Piskótatekercs61
Pozsonyi kifli62
Princessfánk62
Puncsbaba63
Puncskockák64
Pudding (meleg)64
Püspök-kenyér65
Dr. Oetker-féle puddingok65
Ribizkekalács66
Sacher-kuglóf66
Sacher-torta67
Spanyol szélsütemény67
Szilveszter-alma67
Szőlőskalács68
Teakenyér. (Újabb mód szerint garnírozva)69
Tearudacska69
Tejeskenyér70
Tejfeles fánk70
Tepertős pogácsa71
Tepertős pogácsa (erdélyi módra)71
Tepertős pogácsa (finom)71
Tojásos konyak72
Túróskalács72
Túrósrétes72
Túróstáska73
Túrós táska vajas tésztából74
Túrós torta74
Vajaspogácsa75
Vajastészta75
Vaniliafagylalt (egyszerű, 6 személy részére)76
Vaniliafagylalt (finom, 12 személy részére)76
Vaniliás kifli76
Vaniliás sütemény77
Villámkalács77
Vízi tyúk (sült egér)78
Zsemlyegombocók78
Befőző receptek:
Amerikai őszi barack80
Befőtt spárga80
Befőtt tök81
Egres gelée81
Fűszeres uborka82
Gomba-konzerv82
Gyömbér-gyümölcs82
Hamvas szeder-szirup83
Paradicsom-gyümölcs83
Ribizke-jam84
Rumos gyümölcs85
Savanykás édes körte85

Dr. Oetker

Dr. Oetker műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Oetker könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hogyan készül a jó sütemény? Hogyan készül a jó sütemény? Hogyan készül a jó sütemény? Hogyan készül a jó sütemény? Hogyan készül a jó sütemény? Hogyan készül a jó sütemény? Hogyan készül a jó sütemény? Hogyan készül a jó sütemény? Hogyan készül a jó sütemény?

A borító és néhány lap foltos.

Állapot:
3.480 ,-Ft
28 pont kapható
Kosárba