kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 96 oldal |
Sorozatcím: | Dr. Oetker |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 16 cm x 9 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Dr. Oetker gyártmányait ismerteti jelen könyvecske. |
Tudnivalók: | |
Mit gyárt Dr. Oetker? | 2 |
Mi az a Dr. Oetker-féle sütőpor? | 2 |
Mi az előnye az élesztővel szemben? | 3 |
Mivel takarékoskodhatunk, ha sütőport használunk? | 3 |
Hogyan kell a Dr. Oetker-féle sütőport használni, mikor kell a tésztához hozzáadni? | 4 |
Mi az a Dr. Oetker-féle vanillincukor? | 6 |
Mi az előnye a vaniliával szemben? | 6 |
Mik azok a Dr. Oetker-féle puddingporok? | 7 |
Mi az a Dr. Oetker-féle kuglóf anyag? | 7 |
Mik azok a Dr. Oetker-féle krémporok? | 8 |
Mi az a Dr. Oetker-féle Gustin? | 8 |
Mi az a Dr. Oetker-féle befőzőpor? | 8 |
Mi az a Dr. Oetker-féle vanilia mártáspor? | 9 |
Mi az a Dr. Oetker-féle vörös dara? | 9 |
Mi az a Dr. Oetker-féle purina? | 9 |
Mi az a Dr. Oetker-féle házi nátron? | 9 |
Mi az a Dr. Oetker-féle Regina étgelatin? | 10 |
Vásárlásnál hogyan kérjük az Oetker-gyártmányokat? | 10 |
Hol kaphatók a Dr. Oetker-féle gyártmányok? | 10 |
Oetker-féle bevált receptek: | |
Albert-piskóta | 11 |
Alma bundában | 12 |
Almakrém | 12 |
Almás-béles | 13 |
Almásszelet | 14 |
Áfonyás kalács | 14 |
Ánizsmagos íjacskák | 14 |
Ánizs és vaníliás kétszersült | 15 |
Baracklepény | 15 |
Bécsi tarisznya | 16 |
Beszórt kalács | 16 |
Brémai tuskó | 17 |
Borsató | 18 |
Bukta | 18 |
Burgonyás kenyér | 19 |
Burgonyás kifli | 19 |
Burgonya-krokett | 19 |
Burgonyás rétes | 20 |
Citrommáz | 21 |
Cukormáz | 21 |
Csehpimasz | 21 |
Cseresznyés kalács | 21 |
Csillagok | 22 |
Csokoládéfánk | 22 |
Csokoládéfelfújt | 23 |
Csokoládéfelfújt | 23 |
Csokoládékenyér | 23 |
Csokoládékrém | 24 |
Csokoládémáz | 24 |
Csokoládészivecskék | 25 |
Csokoládétorta | 25 |
Darázsfészek | 25 |
Darázsrétes | 26 |
Diókrém | 27 |
Dióskocka | 27 |
Diós kockák | 28 |
Diósrétes | 28 |
Dióstorta | 29 |
Édes makaróni | 30 |
Erőkalács | 30 |
Farsangi fánk | 31 |
Füszeres csók | 31 |
Gesztenyefánkocskák | 32 |
Gesztenyetorta | 32 |
Gombás omlett | 33 |
Gombóc szalvétában | 33 |
Gustinkalács | 34 |
Gyümölcsizes felfújt | 34 |
Gyümölcskalács | 35 |
Gyümölcskalács (finomabb) | 35 |
Gyümölcskenyér | 35 |
Gyümölcslepény | 36 |
Gyümölcsrétes | 37 |
Habgaluska (madártej) | 37 |
Hab- vagy krémhüvely | 38 |
Házitorta (Dr. Oetker-féle) | 38 |
Hollandus (Előétel) | 39 |
Homoktorta | 39 |
Hólabda | 40 |
Húsvéti kalács | 40 |
Huszárcsók. (Gyorsan elkészitve) | 41 |
Kakaó-fánkocskák | 41 |
Kakaós kalács | 42 |
Karácsonyi sütemény | 42 |
Karácsonyfa-gyűrűcskék | 43 |
Keksz | 43 |
Keksz | 44 |
Kétszersült (Oetker-féle) | 44 |
Kifli töltve | 45 |
Dr. Oetker-féle kuglófanyag | 45 |
Kuglóf (finoman) | 46 |
Kuglóf (egyszerűbb módon) | 47 |
Lepény | 47 |
Linzer-torta | 48 |
Manduláscsók | 49 |
Mandulakoszorúk | 49 |
Mandulatorta | 49 |
Mazsola kalács | 50 |
Mazosláskalács | 51 |
Margit-kalács | 51 |
Mákoskalács | 52 |
Mákosrétes | 52 |
Mézeskalács | 52 |
Mézescsók | 53 |
Mogyorókrém-torta | 54 |
Omlett | 54 |
Omlós torta | 55 |
Omlós sütemény | 55 |
Piskótakalács | 56 |
Piskóta torta | 56 |
Piskótatekercs | 57 |
Pozsonyi kifli | 58 |
Princessfánk | 58 |
Puncsbaba | 59 |
Puncskockák | 60 |
Pudding (meleg) | 60 |
Püspök-kenyér | 61 |
Dr. Oetker-féle puddingok | 61 |
Ribizkekalács | 62 |
Sacher-kuglóf | 62 |
Sacher-torta | 63 |
Spanyol szélsütemény | 63 |
Szilveszter-alma | 68 |
Szőlőskalács | 64 |
Teakenyér. (Újabb mód szerint garnírozva) | 65 |
Tearudacska | 65 |
Tejeskenyér | 66 |
Tejfeles fánk | 66 |
Tepertős pogácsa | 67 |
Tepertős pogácsa (erdélyi módra) | 67 |
Tepertős pogácsa (finom) | 67 |
Tojásos konyak | 68 |
Túróskalács | 68 |
Túrósrétes | 68 |
Túróstáska | 69 |
Túrós táska vajas tésztából | 70 |
Túrós torta | 70 |
Vajaspogácsa | 71 |
Vajastészta | 71 |
Vaniliafagylalt (egyszerű, 6 személy részére) | 72 |
Vaniliafagylalt (finom, 12 személy részére) | 72 |
Vaniliás kifli | 72 |
Vaniliás sütemény | 73 |
Villámkalács | 73 |
Vízi tyúk (sült egér) | 74 |
Zsemlyegombocók | 74 |
Befőző receptek: | |
Amerikai őszi barack | 76 |
Befőtt spárga | 76 |
Befőtt tök | 77 |
Egres gelée | 77 |
Fűszeres uborka | 78 |
Gomba-konzerv | 78 |
Gyömbér-gyümölcs | 78 |
Hamvas szeder-szirup | 79 |
Paradicsom-gyümölcs | 79 |
Ribizke-jam | 80 |
Rumos gyümölcs | 81 |
Savanykás édes körte | 81 |