1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hogyan készítsünk jó fagylaltot?

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, rajzokkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó5
Bevezető7
A fagylalt története7
Tudnivalók a fagylaltról9
A fagylalt készítésének technológiai rendszerei11
Fagylalt készítése főzéssel14
A felhasználásra kerülő nyersanyagok és azok előkészítése14
Összemérés18
Főzés, hőkezelés18
Szűrés19
Egyneműsítés (homogenizálás)19
Előhűtés20
Pihentetés20
Fagyasztás21
Tárolás (utánfagyasztás)26
Fagylalt készítése fagylaltporból27
A fagylaltpor tárolása (raktározása)27
Összemérés és bekeverés28
Pihentetés29
Fagyasztás30
Fagylalt készítése stabilizált fagylaltsűrítményből31
Tárolás31
Összemérés, bekeverés31
Fagyasztás32
Fagylalt készítése konzervfagylaltból33
Tárolás33
Fagyasztás34
Parfé készítése35
Fagylalt-receptek, különlegességek38
Irodalomjegyzék60
Függelékek61
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem