kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 57 oldal |
Sorozatcím: | Szíveslátás=Vendéglátás |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 19 cm x 11 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. |
Előszó | 5 |
Bevezető | 7 |
Gyermekélelmezési konyhaüzem létesítése | 8 |
Közegészségügyi feltételek | 8 |
A konyhaüzemek osztályozása | 9 |
Helyiségek, munkafolyamatok | 11 |
Főzőtér | 11 |
Előkészítő műveletek | 12 |
Húselőkészítő, hústárolás | 13 |
Zöldség-előkészítő, zöldárutárolás | 16 |
Tojás tárolása, mosása | 19 |
Élelmiszerek raktározása | 20 |
Szárazáruk | 20 |
Konzervek tárolása | 21 |
Hűtőtárolás | 23 |
Étterem, tálaló | 27 |
Ételszállítás | 28 |
Nyersanyagszállítás | 30 |
Ételminta | 31 |
Mosogatás | 32 |
Hulladék és ételmaradék tárolása | 35 |
Egészségügyi vizsgálatok, személyi higiéné | 35 |
Szociális helyiségek | 37 |
Göngyölegtárolás | 38 |
Takarítóeszköz, tisztítószer-tárolás | 39 |
A takarítás | 39 |
Rovarok, rágcsálók elleni védekezés | 42 |
Oktatás és ellenőrzés | 43 |
Egészségügyi oktatás | 43 |
Egészségügyi ellenőrzés | 43 |
Ételmérgezések, ételfertőzések | 45 |
Mit tegyünk, ha...? | 50 |
Ételek hűtése | 50 |
Egyes ételekről | 51 |
Főtt tészták lazítása | 52 |
Főtt tészták szórása | 52 |
Húsok előkészítése | 52 |
Csontos hús | 53 |
Húsok szeletelése | 53 |
Felvágottak | 54 |
Ételminta | 54 |
Iskolatej | 54 |
Beteg dolgozók | 55 |
Idegenek a konyhában | 56 |
Kézi szállítás | 56 |
Ételszállító edények mosogatása | 57 |
A szállítóedények lezárása | 57 |
Gépkocsi | 58 |
Hűtőberendezések | 58 |
Göngyölegek kezelése | 59 |
A közétkeztetésre vonatkozó legfontosabb jogszabályok | 60 |
Zárszó | 61 |
Táblázatok | 62 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.