A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Higiéniai ismeretek

Hentes és mészáros, töltelékáru-készítő szakmák tanításához

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Agrárszakoktatási Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 30 oldal
Sorozatcím: Vállalkozói képzés tananyaga
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-9099-62-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az élelmiszer-ipari üzem telepítése 4
Az üzem környezetének és belső területének kialakítása 5
Szemét, melléktermékek gyűjtő-és tárolóhelyei 6
Szennyvizek 6
Üzemi feldolgozó helyiségek, berendezések, felszerelések 7
A húsipari mikrobiológia alapjai 13
Kisvágóhidak és húsfeldolgozók tisztán tartása, karbantartása, tisztítása és fertőtlenítése 16
Személyi higiénia 19
A vágóállat előkészítése a húsvizsgálatra, és annak tárgyi feltételei 21
Kisüzemi állatvágással kapcsolatos élelmiszer-higiéniai ismeretek 22
Mellékletek 27
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem