A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Higiéniai ismeretek

Tananyag a vállalkozói képzés számára/Hentes és mészáros, töltelékesáru-készítő szakmák tanításához

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: KIT Képzőművészeti Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 30 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 963-336-621-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az élelmiszer-ipari üzem telepítése4
Az üzem környezetének és belső területének kialakítása5
Szemét, melléktermékek gyűjtő- és tárolóhelyei6
Szennyvizek6
Üzemi feldolgozó helyiségek, berendezések, felszerelések7
A húsipari mikrobiológia alapjai13
Kisvágúhidak és húsfeldolgozók tisztán tartása, karbantartása, tisztítása és fertőtlenítése16
Személyi higiénia19
A vágóállat előkészítése a húsvizsgálatra, és annak tárgyi feltételei21
Kisüzemi állatvágással kapcsolatos élelmiszer-higiéniai ismeretek22
Mellékletek27
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem