Kiadó: | KIT Képzőművészeti Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 30 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-336-621-6 |
Az élelmiszer-ipari üzem telepítése | 4 |
Az üzem környezetének és belső területének kialakítása | 5 |
Szemét, melléktermékek gyűjtő- és tárolóhelyei | 6 |
Szennyvizek | 6 |
Üzemi feldolgozó helyiségek, berendezések, felszerelések | 7 |
A húsipari mikrobiológia alapjai | 13 |
Kisvágúhidak és húsfeldolgozók tisztán tartása, karbantartása, tisztítása és fertőtlenítése | 16 |
Személyi higiénia | 19 |
A vágóállat előkészítése a húsvizsgálatra, és annak tárgyi feltételei | 21 |
Kisüzemi állatvágással kapcsolatos élelmiszer-higiéniai ismeretek | 22 |
Mellékletek | 27 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.