kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
A közétkeztetés jelentősége | 1 |
Ételmérgezés-ételfertőzés | 4 |
A közétkeztetésben dolgozókra vonatkozó kötelező előírások | 8 |
Személyi tisztaság | 10 |
Közegészségügyi szempontból helyes magatartás | 12 |
A közétkeztetési létesítményekre vonatkozó előírások | 13 |
Önálló konyhaüzem higiénéje | 14 |
A konyha helyiségeinek csoportosítása, a helyiségek kapcsolata | 15 |
A főzőtér higiénéje | 16 |
A tálalótér, a készétel kezelése | 18 |
A nyersanyagok előkészítése, az előkészítő helyiségek higiénéje | 19 |
Zöldségelőkészítő | 19 |
Húselőkészítő | 20 |
Tojásraktár, tojásmosó-fertőtlenítő helyiség | 23 |
Földesáru raktár | 24 |
Szárazáru raktár | 25 |
Hűtőtárolás | 26 |
Kiegészítő helyiségek higiénéje | 26 |
Mosogató helyiségek higiénéje | 27 |
Feketeedény mosogató | 28 |
Fehéredény mosogató | 29 |
A szállítóedények mosogatása | 30 |
Az étterem higiénéje | 30 |
Készétel kezelése | 31 |
Az ételszállítás higiénéje | 31 |
Szállítóedények, eszközök, szállítási idő. A szállítók személyi higiénéje | 31 |
Konyhai előkészítő üzem higiénéje, helyiségei | 33 |
Befejező konyha higiénéje | 34 |
Melegítőkonyha higiénéje | 35 |
Ételminták | 38 |
A táplálkozás | 39 |
Élelmezési ismeretek, étlaptervezés | 40 |
Táplálkozási ismeretek, energiaforgalom | 42 |
Alaptápanyagok (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) | 45 |
Járulékos anyagok | 49 |
Cukrászipari üzemek, cukrászműhelyek higiénés előírásai | 50 |
A berendezés-felszerelés tisztántartásának közegészségügyi követelményei | 52 |
A feldolgozás, raktározás közegészségügyi követelményei | 53 |
Az áruk szállításával kapcsolatos közegészségügyi követelmények | 54 |
Személyi higiénére vonatkozó rendszabályok | 55 |
Kereskedelmi vendéglátóhelyek higiénéje | 56 |
Itabolt, cukrászda, presszó, fagylaltozó | 56 |
A helyiségek, valamint a forgalmazás higiénéje | 56 |
A takarítás higiénéje | 59 |
Megbetegedés és kórokozó kimutatása esetén végzett fertőtlenítőszeres takarítás | 63 |
Rovarok, rágcsálók elleni védekezés | 63 |
Élelmiszer kereskedelem higiénéje | 69 |
Az élelmiszerek csomagolása | 71 |
Az élelmiszerek szállítása | 72 |
Az áruátvétel higiénéje | 73 |
Raktározás | 73 |
Egyes élelmiszerek raktározásának és forgalmazásának higiénés feltételei | 76 |
Hús-hentesáru fogadása, forgalmazása | 77 |
Tej-tejtermékek forgalmazásának feltételei | 78 |
Zöldség-gyümölcs forgalmazásának feltételei | 79 |
A tojás forgalmazása | 80 |
Az élelmiszer kereskedelmi egységek csoportosítása az árusítás jellege szerint. Hagyományos kiszolgálású üzletek | 81 |
Fél-önkiszolgáló rendszer | 83 |
Az élelmiszer kereskedelmi egységek tisztántartása, fertőtlenítése | 84 |
Egyes sajátos élelmiszer árusítási formák higiénéje közterületeken | 87 |
Vásárokon, rendezvényeken | 89 |
Mozgókocsik | 91 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.