1.067.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hétköznapi finomságok könnyen és gyorsan

+ Őszi receptek

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Tudták, hogy a tudósok szerint az ember emésztőrendszere növényevésre lett kitalálva, a húsevésre saját döntésből szoktak rá őseink úgy két és fél millió évvel ezelőtt, amikor rájöttek, hogy a húsok sokkal több energiát biztosítanak, mint a növények? Eleinte nem is vadásztak, csak a ragadozók által elhagyott maradékokat fogyasztották el, és csak
akkor kezdtek maguk zsákmányt ejteni, amikor megjelent a Homo habilis, vagyis
az „ügyes ember", aki már szerszámokat is készített a húsfeldolgozáshoz.
A karnizmus, vagyis húsevés szükségességéről számos tudós értekezett már, és megegyeztek abban, hogy a húsfogyasztás a három n gondolata alapján működik: cuu u -természetes (nature) és szükséges (necessary). Ehhez kesobbi tanulmányok hozzátették a negyedik n-t is, ez pedig a kellemes (nice). Arról hallottak mar, hogy a szakemberek szerint a húsfogyasztás elengedhetetlen feltetele volt az agyunk, így az ember fejlődésének is? Ha szeretnének több erdekesseget is megtudni az emberi... Tovább

Fülszöveg


Tudták, hogy a tudósok szerint az ember emésztőrendszere növényevésre lett kitalálva, a húsevésre saját döntésből szoktak rá őseink úgy két és fél millió évvel ezelőtt, amikor rájöttek, hogy a húsok sokkal több energiát biztosítanak, mint a növények? Eleinte nem is vadásztak, csak a ragadozók által elhagyott maradékokat fogyasztották el, és csak
akkor kezdtek maguk zsákmányt ejteni, amikor megjelent a Homo habilis, vagyis
az „ügyes ember", aki már szerszámokat is készített a húsfeldolgozáshoz.
A karnizmus, vagyis húsevés szükségességéről számos tudós értekezett már, és megegyeztek abban, hogy a húsfogyasztás a három n gondolata alapján működik: cuu u -természetes (nature) és szükséges (necessary). Ehhez kesobbi tanulmányok hozzátették a negyedik n-t is, ez pedig a kellemes (nice). Arról hallottak mar, hogy a szakemberek szerint a húsfogyasztás elengedhetetlen feltetele volt az agyunk, így az ember fejlődésének is? Ha szeretnének több erdekesseget is megtudni az emberi húsfogyasztás evolúciójáról, keressék kiadvanyunkat, amelyben 77 bevált recept, praktikus és hasznos tanács mellett mmdenrol olvashatnak majd, amit a húsokról tudni érdemes. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem