Fülszöveg
Kedves Olvasó!
Tisztelet Önnek, mert tudását, ismereteit szeretné Uvíteni! Tisztelet azért is mert nem csak szép fotók alapján választott! Manapság, amikor egymást érik a szebbnél szebb, csodálatos fotók, kai teli szakácskönyvek az üzletek polcain, On mégis ep kevésbé a fényképekre épülő, inkább a tanalom sokszínűségében gazdag könyvet választott. A könyv szerzője sok évi főzés folyamán kilőtte a recepteket, ismereteket, így óriási anyagot halmozott fel és ad át nekünk - főzni akaróknak. Ugy gondolom kezdőknek, hobbyból főzőknek és profiknak is nyújt új és érdekes ismereteket. Az abpanyagok megismerésén át az étel elkészítéséig egyéni rendszer szerint aoponosítja a recepteket. Alapos, átfogó ismereteket nyúitó könyv néhol megtűzdelve a családi tűzhely környéki élményekkel. Szívesen ajánlom a főzni szerető valamennyiüknek!
Boros László • Venesz-díjas mesterszakács
Ha kis országunkban csak minden tizedik szakács szeretné ennyire szakmánkat, mint e könyv szerzője, gasztronómiánk...
Tovább
Fülszöveg
Kedves Olvasó!
Tisztelet Önnek, mert tudását, ismereteit szeretné Uvíteni! Tisztelet azért is mert nem csak szép fotók alapján választott! Manapság, amikor egymást érik a szebbnél szebb, csodálatos fotók, kai teli szakácskönyvek az üzletek polcain, On mégis ep kevésbé a fényképekre épülő, inkább a tanalom sokszínűségében gazdag könyvet választott. A könyv szerzője sok évi főzés folyamán kilőtte a recepteket, ismereteket, így óriási anyagot halmozott fel és ad át nekünk - főzni akaróknak. Ugy gondolom kezdőknek, hobbyból főzőknek és profiknak is nyújt új és érdekes ismereteket. Az abpanyagok megismerésén át az étel elkészítéséig egyéni rendszer szerint aoponosítja a recepteket. Alapos, átfogó ismereteket nyúitó könyv néhol megtűzdelve a családi tűzhely környéki élményekkel. Szívesen ajánlom a főzni szerető valamennyiüknek!
Boros László • Venesz-díjas mesterszakács
Ha kis országunkban csak minden tizedik szakács szeretné ennyire szakmánkat, mint e könyv szerzője, gasztronómiánk
magasan a legjobb lenne a világon. ^
Végre egy igazi összefoglaló könyvi Ami segítségei nyújthat a szakmában bármilyen szinten dolgozó kollégának. Igazi remekmű, minden elismerésem a Tied! ^—""T^,
Tóth Lajos
Wsterszakács
Vannak szakácsok, akik versenyeik eredményeivel és mindennapi munkájukkal nevesítik a szakma hímevét, és vagytok Ti, akik szakmai tanács és iránymutató könyveik megírásával. Minden elismerésem, csak gratulálni tudok Neked ehhez a
Rédai Attila • mesterszakács
Hiánypótló munka a szakirodalomban! Olvasmányos összefoglalója a szakma és a nyersanyagismeret mindazon tartalmának, melyet illik tudni mindazoknak, akik mint főzni szeretők veszik igénybe. Az író középpontba helyezi a gasztronómiát, mint az élet örömeinele és a mindennapok szebbé tételének egyik fontos összetevőjét. A könyv rávilágít a már feledésbe merülő ételek értékeinek megőrzésére azáltal, hogy a szakácsokat tisztelni, becsülni és óvni kell!
Ha|6ü ZoÍtAn • szakács
Ajánlom mindenkinek, eme újabb remekművet, bárhol is jár a „generációk lépcsőfokán". Tisztelettel gratulálok:
Poprádi Kálmán • mesterszakács
Vissza