1.062.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hej, szakácsok, szakácsok... Húsok I.

Szakácskönyv kezdőknek, haladóknak és mestereknek

Szerző
Grafikus
Sáránd
Kiadó: Brillat Chef Bt.
Kiadás helye: Sáránd
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 426 oldal
Sorozatcím: Hej, szakácsok, szakácsok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN: 963-229-825-X
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal és színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Kedves Olvasó!
Tisztelet Önnek, mert tudását, ismereteit szeretné Uvíteni! Tisztelet azért is mert nem csak szép fotók alapján választott! Manapság, amikor egymást érik a szebbnél szebb, csodálatos fotók, kai teli szakácskönyvek az üzletek polcain, On mégis ep kevésbé a fényképekre épülő, inkább a tanalom sokszínűségében gazdag könyvet választott. A könyv szerzője sok évi főzés folyamán kilőtte a recepteket, ismereteket, így óriási anyagot halmozott fel és ad át nekünk - főzni akaróknak. Ugy gondolom kezdőknek, hobbyból főzőknek és profiknak is nyújt új és érdekes ismereteket. Az abpanyagok megismerésén át az étel elkészítéséig egyéni rendszer szerint aoponosítja a recepteket. Alapos, átfogó ismereteket nyúitó könyv néhol megtűzdelve a családi tűzhely környéki élményekkel. Szívesen ajánlom a főzni szerető valamennyiüknek!
Boros László • Venesz-díjas mesterszakács
Ha kis országunkban csak minden tizedik szakács szeretné ennyire szakmánkat, mint e könyv szerzője, gasztronómiánk... Tovább

Fülszöveg


Kedves Olvasó!
Tisztelet Önnek, mert tudását, ismereteit szeretné Uvíteni! Tisztelet azért is mert nem csak szép fotók alapján választott! Manapság, amikor egymást érik a szebbnél szebb, csodálatos fotók, kai teli szakácskönyvek az üzletek polcain, On mégis ep kevésbé a fényképekre épülő, inkább a tanalom sokszínűségében gazdag könyvet választott. A könyv szerzője sok évi főzés folyamán kilőtte a recepteket, ismereteket, így óriási anyagot halmozott fel és ad át nekünk - főzni akaróknak. Ugy gondolom kezdőknek, hobbyból főzőknek és profiknak is nyújt új és érdekes ismereteket. Az abpanyagok megismerésén át az étel elkészítéséig egyéni rendszer szerint aoponosítja a recepteket. Alapos, átfogó ismereteket nyúitó könyv néhol megtűzdelve a családi tűzhely környéki élményekkel. Szívesen ajánlom a főzni szerető valamennyiüknek!
Boros László • Venesz-díjas mesterszakács
Ha kis országunkban csak minden tizedik szakács szeretné ennyire szakmánkat, mint e könyv szerzője, gasztronómiánk
magasan a legjobb lenne a világon. ^
Végre egy igazi összefoglaló könyvi Ami segítségei nyújthat a szakmában bármilyen szinten dolgozó kollégának. Igazi remekmű, minden elismerésem a Tied! ^—""T^,
Tóth Lajos
Wsterszakács
Vannak szakácsok, akik versenyeik eredményeivel és mindennapi munkájukkal nevesítik a szakma hímevét, és vagytok Ti, akik szakmai tanács és iránymutató könyveik megírásával. Minden elismerésem, csak gratulálni tudok Neked ehhez a
Rédai Attila • mesterszakács
Hiánypótló munka a szakirodalomban! Olvasmányos összefoglalója a szakma és a nyersanyagismeret mindazon tartalmának, melyet illik tudni mindazoknak, akik mint főzni szeretők veszik igénybe. Az író középpontba helyezi a gasztronómiát, mint az élet örömeinele és a mindennapok szebbé tételének egyik fontos összetevőjét. A könyv rávilágít a már feledésbe merülő ételek értékeinek megőrzésére azáltal, hogy a szakácsokat tisztelni, becsülni és óvni kell!
Ha|6ü ZoÍtAn • szakács
Ajánlom mindenkinek, eme újabb remekművet, bárhol is jár a „generációk lépcsőfokán". Tisztelettel gratulálok:
Poprádi Kálmán • mesterszakács Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Kiss Gyula

Kiss Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kiss Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem