1.063.236

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fleischverarbeitung

Húsfeldolgozás

Szerző
Leipzig
Kiadó: VEB Fachbuchverlag
Kiadás helye: Leipzig
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 384 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A könyv tartalmazza a húsfeldolgozáshoz szükséges legfontosabb technológiákat és módszereket. Az olvasó tájékozódhat a húsfeldolgozó üzemekről, a nyersanyagok alkotórészeiről, a húsfeldolgozáshoz használatos gépekről, módszerekről, valamint a hús osztályozásásról, a kolbászkészítésről, a különböző húskészítményekről, konzervekről.
Számos képpel és ábrákkal.

Heinz Weinling

Heinz Weinling műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Heinz Weinling könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem