1.062.452

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Segítek főzni!

Mindentudó szakácskönyv részletes információkkal a sütésről-főzésről

Szerző
Szerkesztő
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 551 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN: 978-963-370-325-0
Megjegyzés: Színes fotókat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Segítek főzni! című könyv az első megjelenése óta eltelt öt évtizedben számos olvasót nyert meg a konyhaművészetnek. A kötet kiadásról kiadásra bővítettük, kiegészítettük, modernizáltuk, és a... Tovább

Előszó

A Segítek főzni! című könyv az első megjelenése óta eltelt öt évtizedben számos olvasót nyert meg a konyhaművészetnek. A kötet kiadásról kiadásra bővítettük, kiegészítettük, modernizáltuk, és a mindenkori trendekhez igazítottuk. Az egymást követő nemzedékek mindig szívesen fordultak tanácsért a csak "Stuber"-nek nevezett könyvhöz bármilyen, a főzéssel kapcsolatos tudnivalóért. Eközben a főzés alapjaival megismertető szerény szakácskönyv a sütéssel és a főzéssel kapcsolatos minden kérdésre válasszal szolgáló, univerzális tanácsadóvá lépett. Vissza

Tartalom

Hasznos tanácsok
8 Az egészséges táplálkozás
12 Az alapanyagoktól
12 Étkezési zsírok
14 Tej és tejtermékek
16 Gabonatermékek
19 Fűszernövények és fűszerek
28 Konyhai tudnivalók
28 Előkészítés
28 Főzési módok
32 Eszközök és segédanyagok
34 A menü megtervezése
A főzés
38 Levesek
63 Előételek és étvágygerjesztő falatok
84 Húsok
90 Marhahús
114 Borjúhús
134 Sertéshús
156 Bárány- és nyúlhús
166 Belsőségek
175 Vagdalt hús
181 Szárnyasok
196 Vadhús és vadon élő szárnyasok húsa
208 Halak
241 Kagyló- és rákfélék
251 Mártások
267 Zöldségek és gombák
306 Saláták
324 Burgonya
334 Egytálételek
340 Tésztafélék
357 Rizs
362 Tojás
368 Meleg édességek, édes tésztafélék
392 Hideg édességek, desszertek
A sütés
424 Sütés a gyakorlatban
424 Alapvető tudnivalók
425 A sütés legfontosabb hozzávalói A-tól Z-ig
426 Eszközök és segédanyagok
429 Élesztős tészták
441 Zsiradékkal készült sütemények
444 Égetett tészták
447 Leveles tészták
452 kevert tészták, sütőporral készült tészták
461 Omlós tészták és gyümölcsös sütemények
472 Piskótamassza és torták
491 Töltőkrémek és cukormáz
497 Aprósütemény és karácsonyi sütemény
Függelék
522 Italok
532 Kis tápértéktáblázat
535 Szójegyzék
537 Név- és tárgymutató

Hedwig Maria Stuber

Hedwig Maria Stuber műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hedwig Maria Stuber könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem