1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Házias húsételek

Tradicionális receptek/Gyűjtemény


Kiadó: O-Press
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 111 oldal
Sorozatcím: Lengyel házi konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-83-61954-42-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

I. MARHAHÚS ÉTELEK
Marhapörkölt 5
Marhahúsos béles 6
Tejfölös marhavagdalt szelet 6
Rakott marhaszelet 7
Borsos tokány 8
Lecsós-kolbászos marhatokány 9
Hagymás rostélyos 10
Rokfortos rostélyos 10
Eszterházy rostélyos 11
Csáky rostélyos 12
Pácolt rostélyos 13
Vörösboros marhabélszín 14
Vadas marhasült 14
Gombával párolt marhahús 16
Marhahús majoránnás
mártásban 17
Párolt marhafelsál
barnamártással 17
Savanyú felsál 18
Rakott felsál 19
Lecsós marhaszelet 20
Ínyenc marhapecsenye 20
Párolt paradicsomos marhahús 21
Tepsiben sült marha
zöldségekkel 22
II. SERTÉSHÚS ÉTELEK
Sertéspörkölt 24
Hortobágyi húsos palacsinta 25
Egybesült sertésborda 25
Sertésborda zöldborsóval 26
Sertésborda zöldbabbal 27
Hagymás bélszín 28
Tormás bélszín 29
Zelleres sertéshús 30
Almás sertésbélszín 30
Őszibarackos sertésborda 31
Gyümölcsös oldalas 32
Pikáns-sült oldalas 32
Rakott oldalas 33
Sörös oldalas 34
Sertéskaraj burgonyával 35
Sajtos szelet 35
Lecsós-virslis karaj 36
Virslis hústekercs sörtésztában 37
Dióval sült sertéskaraj 38
Babos sertésragu 39
Sertéssonka zöldséggel 40
Töltött káposzta 41
Lucskos káposzta 42
Rakott káposzta 43
Toros káposzta 44
Rakott savanyú káposzta fűszeres
darált hússal 45
Lecsós káposzta 46
Sonkás káposzta 47
Káposztás sertéscsülök 48
Káposztás-almás hús 49
Töltött csülök 50
Cipóban sült csülök 50
Rizses hús 51
Vagdalthús 52
Brassói aprópecsenye 52
Tejes sertésszelet 53
Mustáros tokány 54
Gombás tokány 55
Hentestokány 56
Sertésszelet hentes módra 57
Juhtúrós-göngyölt felsál 58
Májpástétom 59
Rizses-májas hurka 60
Véres hurka 61
Csülkös bab hurkával 62
Füstölt kolbász 63
Májas hús 64
Májas tarjaszelet 65
Velős-töltött rostélyos 66
III. SZÁRNYASHÚS ÉTELEK
Joghurtos pulykamell 67
Töltött pulykamell birsalmás párolt
káposztával 68
Mandulás pulykamell 69
Gesztenyés pulyka 70
Kapros-gombás pulykamell 71
Pulykamáj hagymás bundában 72
Pulykapaprikás 73
Zöldséges pulykamell tekercs 74
Paprikás csirke tejfölösen 75
Gombával töltött csirkemell 76
Spárgás csirke 77
Zöldborsós csirkemell 77
Töltött csirke 78
Almás töltött csirke 79
Rizses csirke 80
Mogyorós csirke 81
Mandulás csirke 82
Gombás csirke 83
Sajtos csirkecomb 84
Hegyaljai csirke 85
Mustos-boros csirke 85
Citromos csirke 86
Rozmaringos csirke 87
Szalonnás-paradicsomos csirke 88
Zöldséges csirke 89
Karalábés csirke 90
Szalonnás csirkefalatok 91
Gyöngytyúk fehérborban 92
Gyöngytyúk hordós káposztával 93
Tűzdelt tyúkmell 94
Vagdalt tyúkmell 95
Narancsos kacsa 96
Áfonyás kacsa 97
Mazsolás kacsacomb 98
Gombás kacsa 99
Töltött kacsa 100
Debreceni töltött kacsa 101
Káposztás rakott kacsa 102
Pácolt libamell 103
Tejfölös libamell 104
Káposztás libacomb 105
Ludaskása 106
Libacomb vadas mártásban 107
Sólet füstölt libacombbal 108
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem