1.061.314

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Házi tészta készítése

A legkedveltebb tésztafajták a világ minden tájáról

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: HVG Kiadó Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím: HVG Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-565-360-7
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


A tészta lehet rövid vagy hosszú, cakkos szélű, csavart vagy egyenes, gazdagon töltött, mártással megbolondított. Készítése végtelenül változatos, szórakoztató és egyszerű, csupán liszt, víz és tojás kell hozzá, a végerednnényt pedig nnindenki imádja!
Aliza Green, amerikai séf szenvedélye a tésztakészítés. Könyvében lépésről lépésre, szemléletes fotókkal illusztrálva mutatja be:
> a világ legismertebb tésztaféléit, a népszerű olasz pasták-tól az egzotikus ázsiai tésztákig, de elárulja többek között a lengyel pirog, a török manti és a szibériai pelmenyi készítésének titkait is;
¦ hogyan készíthetünk ízletes tésztákat nem hagyományos, például hajdina-, durum- vagy teljes kiőrlésű lisztből;
• melyik tésztafajtához milyen mártások, töltelékek, feltétek illenek leginkább;
• a legjobb természetes színező- és ízesítőanyagokat, így nemcsak finom, de színpompás, szemet gyönyörködtető fogásokat is készíthetünk;
• az egyszerű és klasszikus technikákat - hogyan sodorjuk, nyújtsuk,... Tovább

Fülszöveg


A tészta lehet rövid vagy hosszú, cakkos szélű, csavart vagy egyenes, gazdagon töltött, mártással megbolondított. Készítése végtelenül változatos, szórakoztató és egyszerű, csupán liszt, víz és tojás kell hozzá, a végerednnényt pedig nnindenki imádja!
Aliza Green, amerikai séf szenvedélye a tésztakészítés. Könyvében lépésről lépésre, szemléletes fotókkal illusztrálva mutatja be:
> a világ legismertebb tésztaféléit, a népszerű olasz pasták-tól az egzotikus ázsiai tésztákig, de elárulja többek között a lengyel pirog, a török manti és a szibériai pelmenyi készítésének titkait is;
¦ hogyan készíthetünk ízletes tésztákat nem hagyományos, például hajdina-, durum- vagy teljes kiőrlésű lisztből;
• melyik tésztafajtához milyen mártások, töltelékek, feltétek illenek leginkább;
• a legjobb természetes színező- és ízesítőanyagokat, így nemcsak finom, de színpompás, szemet gyönyörködtető fogásokat is készíthetünk;
• az egyszerű és klasszikus technikákat - hogyan sodorjuk, nyújtsuk, formázzuk és töltsük a különböző tésztafajtákat.
HAZI TÉSZTA KESZITESE
i Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Aliza Green

Aliza Green műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Aliza Green könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem