1.067.327

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Házi konzerválás

Szerző
Grafikus
Lektor
Budapest
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 268 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Tankönyvi szám: 30018
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Fabriczky Imre — Papp Antal :
HÁZI KONZERVÁLÁS
A szakácskönyvek szinte kizárólag a friss fogyasztásra szánt élelmiszerek előállítását ismertetik. A befőzéshez, a húsok, halak, tejtermékek, zöldség-, főzelékfélék konzerválásához a legjobb háziasszonyok is kevésbé értenek. Ez a könyv a házi módszerekkel vagy kisüzemi felszereléssel végzett konzerválással foglalkozik. Nemcsak a háziasszonyok használhatják sikerrel, hanem a kisebb közétkeztetési konyhák, üzemi konyhák vezetői, termelőszövetkezetek dolgozói is. A szorosan vett recepteken kívül a házi konzerválás általános tudnivalóira, a mit miért csinálunk kérdéskörére is kitér, tehát nemcsak a közvetlen gyakorlatban igazít el, hanem szemléletet ad a konzerválás munkájáról is, megtanít konzerválni.
*
Műszaki Könyvkiadó
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem