A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Házi befőzés tartósítószer nélkül

Receptek, melyek hozzásegítik Önt, hogy egészségesen éljen, bőségesen fogyasszon tartósítószer nélküli gyümölcsöt, zöldséget az év minden napján/Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, diétázóknak is ajánlott

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Budapest
Kiadó: Golden Book Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény kötés
Oldalszám: 95 oldal
Sorozatcím: Diétás szakácskönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 19 cm
ISBN: 963-9275-00-x
Megjegyzés: Második kiadás. Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Jelen feönyv segítséget nyújt mindenbineb abban, hogy saját maga, otthon borszerűen befőzzön, s így egész évben hozzájuthasson, az emberi szervezetnek olyan fontos, vitaminofeban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcsöbhöz, zöldségekhez. A könyv bemutatja, hogyan lehet a zöldségeket-gyümölcsöket helyesen tárolni, leírja, milyen folyamatok és mi módon okozzák az élelmiszerek romlását, hogyan tudjuk ezt megakadályozni úgy. hogy tartósítószereket, mesierséges színezékeket és aromaanyagokat nem használunk, élelmiszereink mégis frissek, üdék. vitamindúsak, egészségesek maradnak.
Az elméleti tudnivalókat konkrét receptgyűjtemény követi, mely tartalmazza a házi befőzés lépéseit tavasztól őszig az érés sorrendjében, külön a zöldségeket, külön a gyümölcsöket, kiemeli a házi befőzés diétás lehetőségeit és módozatait is. A könyv végén levő táblázatok tartalmazzák az élelmiszerboltokban kapható különböző élelmiszerek pontos összetevőit, azok adalékanyagait (EG-számot) is.
A könyv ajánlható... Tovább

Fülszöveg


Jelen feönyv segítséget nyújt mindenbineb abban, hogy saját maga, otthon borszerűen befőzzön, s így egész évben hozzájuthasson, az emberi szervezetnek olyan fontos, vitaminofeban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcsöbhöz, zöldségekhez. A könyv bemutatja, hogyan lehet a zöldségeket-gyümölcsöket helyesen tárolni, leírja, milyen folyamatok és mi módon okozzák az élelmiszerek romlását, hogyan tudjuk ezt megakadályozni úgy. hogy tartósítószereket, mesierséges színezékeket és aromaanyagokat nem használunk, élelmiszereink mégis frissek, üdék. vitamindúsak, egészségesek maradnak.
Az elméleti tudnivalókat konkrét receptgyűjtemény követi, mely tartalmazza a házi befőzés lépéseit tavasztól őszig az érés sorrendjében, külön a zöldségeket, külön a gyümölcsöket, kiemeli a házi befőzés diétás lehetőségeit és módozatait is. A könyv végén levő táblázatok tartalmazzák az élelmiszerboltokban kapható különböző élelmiszerek pontos összetevőit, azok adalékanyagait (EG-számot) is.
A könyv ajánlható mindenkinek, aki szeret(ne) egészségesen, tartósítószerektől mentesen étkezni, ráadásul szeret befőzni. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Katona Zsuzsa

Katona Zsuzsa műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Katona Zsuzsa könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Házi befőzés tartósítószer nélkül Házi befőzés tartósítószer nélkül Házi befőzés tartósítószer nélkül Házi befőzés tartósítószer nélkül

A borító foltos.

Állapot:
2.840 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!