A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Havi étlap 1990. szeptember

Szerkesztő

Kiadó: Tudor Könyv- és Lapkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest-Székesfehér
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 28 oldal
Sorozatcím: Havi étlap
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Megjelenik minden hó utolsó hetében.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Rebarbaraleves (kb. 28 Ft)
Hozzávalók:
50 dkg rebarbara,
15 dkg zsemlemorzsa,
10 dkg cukor,
2 dl kefir,
késhegynyi őrölt fahéj,
2 szem szegfűszeg

A megtisztított kis kockákra... Tovább

Előszó

Részlet:
Rebarbaraleves (kb. 28 Ft)
Hozzávalók:
50 dkg rebarbara,
15 dkg zsemlemorzsa,
10 dkg cukor,
2 dl kefir,
késhegynyi őrölt fahéj,
2 szem szegfűszeg

A megtisztított kis kockákra vágott rebarbarát 1,2 liter, cukorral, őrölt fahéjjal meg a szegfűszeggel ízesített vízben feltesszük főni, majd amikor a rebarbara megpuhult, a zsemlemorzsát a levesbe szórjuk, állandóan kevergetve. Néhány percig forraljuk, majd ha a morzsától egy kissé besűrűsödött, a néhány kanálnyi levessel simára kevert kefirrel gazdagítjuk. Melegen vagy hidegen tálaljuk. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Havi étlap 1990. szeptember Havi étlap 1990. szeptember
Állapot:
1.800 Ft
1.350,-Ft 25
9 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!