Fülszöveg
"Drága Margit!
Annyi mindent szeretnék Neked és Rólad elmondani....., hogy arra most nincs elég papír...se! Így ez most egy távirat lesz annak ürügyén, hogy a látott: gyomrot, szemet, s nem utolsó sorban lelket gyönyörködtető EVŐS műsorodat sokak örömére könyvbe nyomatják!
Margit!
TE mindent megérdemelsz, hiszen sok-sok örömet, szeretetet, s nem egyszer reményt is adtál mindnyájunknak! Boldogság, hogy újra egészséges vagy!
Köszönöm sokunk nevében, hogy fantasztikus receptekkel lepsz meg bennünket. Én bízom benne, hogy már az olvasással is jóllakom!!!!!!
.......és, ha nem.... akkor tuti, hogy különleges finomságokkal lephetjük meg magunkat."
Köszönet érte!
Ölel "idősb" barátnéd: Ildikó a Pécsi
"Bangó Margit fantasztikus énekesnő és egyben fantasztikus szakács. Életemben a legjobbat a Magyar Rádió 22-es stúdiójában ettem, amikor felejthetetlen lecsós kacsapörköltet készített nokedlivel."
Szakcsi Lakatos Béla
"Bár én egy könnyebb, modernebb táplálkozás híve vagyok,...
Tovább
Fülszöveg
"Drága Margit!
Annyi mindent szeretnék Neked és Rólad elmondani....., hogy arra most nincs elég papír...se! Így ez most egy távirat lesz annak ürügyén, hogy a látott: gyomrot, szemet, s nem utolsó sorban lelket gyönyörködtető EVŐS műsorodat sokak örömére könyvbe nyomatják!
Margit!
TE mindent megérdemelsz, hiszen sok-sok örömet, szeretetet, s nem egyszer reményt is adtál mindnyájunknak! Boldogság, hogy újra egészséges vagy!
Köszönöm sokunk nevében, hogy fantasztikus receptekkel lepsz meg bennünket. Én bízom benne, hogy már az olvasással is jóllakom!!!!!!
.......és, ha nem.... akkor tuti, hogy különleges finomságokkal lephetjük meg magunkat."
Köszönet érte!
Ölel "idősb" barátnéd: Ildikó a Pécsi
"Bangó Margit fantasztikus énekesnő és egyben fantasztikus szakács. Életemben a legjobbat a Magyar Rádió 22-es stúdiójában ettem, amikor felejthetetlen lecsós kacsapörköltet készített nokedlivel."
Szakcsi Lakatos Béla
"Bár én egy könnyebb, modernebb táplálkozás híve vagyok, lenyűgöz Margit eredetisége, a hagyományokhoz való okos ragaszkodása, hiszen nem csak a régi családi receptekhez ragaszkodik, de a jól ismert piaci árusokhoz is, akiktől valódi, jó minőségű alapanyagokkal tud beszerezni. Ha egy évben egyszer igazi, hagyományos, a végén "hordágyas" étkezésre vágynék, biztosan Őt kérném meg, hogy ebédelhessek az asztalánál...
Mindenkinek ajánlom a könyvet, aki szeretne betekintést nyerni egy eredeti háziasszony főzési praktikáiba."
Szinetár Dóra
"Köszönjük Margitka ezt az ötletet, mert végre megvalósíthatjuk, amiről már azóta beszélünk, amióta láttuk: megcsináljuk azt a csodás káposztás nokkedlit!
Nem is beszélve a többi finomságról."
Főzéstudományodnak IS örök rajongói:
Kállay Bori és Vitray Tamás
Vissza