Előszó
A Veszprém Megyei Vendéglátó Vállalat és a Belvárosi Vendéglátó Vállalat nevében köszöntjük Önöket, a szakembereket, és Önöket, a konyhaművészet iránt fogékony olvasókat.
Recepteskönyvünket úgy...
Tovább
Előszó
A Veszprém Megyei Vendéglátó Vállalat és a Belvárosi Vendéglátó Vállalat nevében köszöntjük Önöket, a szakembereket, és Önöket, a konyhaművészet iránt fogékony olvasókat.
Recepteskönyvünket úgy igyekeztünk összeállítani, hogy a hagyományos magyar konyha híveinek legalább olyan vonzó legyen, mint azoknak, akik a hosszú tél után áhítozzák a vitamindús, könnyű ételeket.
A veszprémiek tájegységük specialitásait ajánlják. Ételeik kitűnő ízharmóniájáról a Berlin étterem vendégei a Tavaszi Fesztivál alkalmával személyesen is meggyőződhettek. A tavasz ízeit a fővárosiak kínálata varázsolja asztalukra. Ajánlataik a korszerű táplálkozás követelményeit is figyelembe veszik, ugyanakkor finom különlegességek.
E rövid bevezetőben nemcsak az ételekre szeretnénk felhívni figyelmüket, de ajánlóikat is szeretnénk bemutatni.
Veszprém Megyei Vendéglátó Vállalat
Veszprém megye szerte megtalálható 209 egysége évente több mint félmilliárd forint forgalmat bonyolít.
Nemcsak Veszprém és az ipari városok, települések ellátásában vállal kiemelkedő szerepet, oldja meg a dolgozók és a gyermekek ezreinek étkeztetését, de a megye idegenforgalmának bonyolításában is jelentős feladatai vannak. Négy szállodája, a Hotel Veszprém, a Hotel Ajka, a Vár Szálló és a Palota Szálló fogadja az érdeklődő turistákat, az átutazó üzletembereket, a pihenni vágyókat.
Vissza