kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Földes József | |
Libaleves maceszgombóccal | 92 |
Francia hagymaleves | 90 |
Zöldborsós csirkegulyás | 98 |
Joghurtos sajtsaláta | 102 |
Zöldbab csőben sütve | 120 |
Rakott padlizsán | 122 |
Rácponty kemencében | 112 |
Serpenyőben sült ropogós csirkecomb | 122 |
Székely libacomb | 124 |
Borjúszelet corndon bleu | 126 |
Tavaszi borjúcsülök | 108 |
Rézi néni pecsenyéje | 130 |
Bácskai sertésborda | 134 |
Bugaci vegyes pörkölt savanyú hagymával | 138 |
Serpenyős burgonya kolbásszal | 134 |
Pusztaspíz muskotályos mártással | 132 |
Sólet füstölt marhanyelvvel | 136 |
Bárány kebab | 140 |
Libamájjal töltött fürj | 146 |
Vörösboros vaddisznó tormarózsával | 144 |
Gullner Gyula | |
Fokhagymaleves | 94 |
Fejtettbab-leves | 92 |
Görgényi vadászleves | 96 |
Spárga muszlinmártással | 106 |
Fogasfilé zöldvajjal | 118 |
Pisztráng fehérborban | 100 |
Töltött kecsege | 104 |
Békacomb provence-i módra | 114 |
Gombás rákragu rizibizivel | 104 |
Csiga kőtálban | 106 |
Meleg libamáj parajlevélben | 110 |
Bakonyi töltött pulykamell | 110 |
Kakas burgundi módra | 120 |
Bécsi borjúszegy | 128 |
Bécsi tányérhús | 130 |
Húsvéti rántott bárány | 142 |
Töltött borjúszegy | 140 |
Rozmaringos báránygerinc | 142 |
Tűzdelt őzfilé áfonyával | 148 |
Angolos nyúlgerinc finomfűmártással | 148 |
Hargitai György | |
Burgonyás cipó zöldségraguval | 258 |
Sonkás-kapros túrópuding | 258 |
Gyömbéres-diós szárnyaskoktél | 262 |
Szárnyasmousse zsázsával | 264 |
Szójatofus sajttekercs | 264 |
Rokfortos körte joghurtos öntettel | 268 |
Fokhagymás kenyérben sült csirkemáj | 270 |
Hideg joghurtleves | 266 |
Tejszínes sóskaleves | 268 |
Narancsos zölborsós kacsa | 270 |
Monte Christo-szendvics | 278 |
Graham pizza | 282 |
Barna sörös nyúlragu | 286 |
Banános rostélyos | 288 |
Töltött busa paprikás gombamártással | 288 |
Tőkehalas saláta | 292 |
Séfsaláta | 292 |
Müncheni burgonyasaláta | 294 |
Banános-diós muffin | 294 |
Gesztenyés-almás táska | 296 |
Hradszky Judit | |
Monseigneur parfait | 168 |
Csokoládé profiterol | 166 |
Inter fánkocskák | 164 |
Alaszka roll | 162 |
Mák charlotte | 160 |
Méhecske csípése | 160 |
Gyümölcs solulé | 158 |
Gointreau soufflé | 156 |
Tejszínes epres palacsinta | 156 |
Primás kehely | 154 |
Szegedi meggyes lepény | 152 |
Finom kuglóf szederrel | 150 |
Almás gesztenyetorta | 150 |
Rigójancsi | 152 |
Luciano-torta | 154 |
Pálmatorta | 158 |
Nugát speciál torta | 162 |
Rétestorta | 168 |
Eszterházy-torta | 166 |
Pisztácia | 164 |
Juhász István | |
Vesztfáliai sonka dinnyével | 48 |
Tárkonyos borjúraguval töltött karalábé | 50 |
Kukorica-krémleves rákos sajtpirítóssal | 56 |
Galamberőleves | 56 |
Pisztrángfilé kapri-mártással | 54 |
Lazacszelet fodormentamártással | 60 |
Süllőfilé rákkal töltve pezsgőmártással | 62 |
Kacsamell narancsmártással | 58 |
Pulykamellbecsinált velőgombóccal | 60 |
Sajttal-spárgával töltött csirkemell fehérbormártással | 62 |
Kacsamáj roston tokaji borban párolt almával | 70 |
Korianderes báránysült párolt zöldségekkel | 72 |
Rozmaringos báránygerinc tejszínes burgonyával | 72 |
Fűszerekben pácolt bélszínkockák sajtos-rakott burgonyával | 70 |
Bélszín libamájjal, gombával töltve | 74 |
Borjúmáj zöldségekkel, fehérbormártással | 76 |
Szarvasfilé őszibarackkal, vermouth-mártással | 78 |
Epersorbet | 66 |
Mazsolás túrófánk | 80 |
Szivárványtorta | 86 |
Kalla Kálmán | |
Rákok finn módra | 172 |
Resztelt libamáj salátán | 172 |
Hideg kacsamell őszibarackos salátával | 174 |
Spenótleves séd brie sajttal | 174 |
Tüzes szarvasgulyás | 176 |
Békacombok sült laskával | 178 |
Töltött suka citromfűmártással | 178 |
Gyöngytyúk mell tejfelben sütve | 180 |
Káposztás tésztával töltött kacsa | 180 |
Galambmell bazsalikommal | 182 |
Borjúérem földimogyoróval sütve | 182 |
Rokfortos bélszínszelet | 184 |
Aszalt szilvával töltött sertés | 186 |
Borókás vadsertésérem | 186 |
Báránymirigy rozmaringgal | 176 |
Báránycomb gombapörkölttel | 184 |
Báránykaraj vargányás palacsintametélttel | 188 |
Zsályával sült borjúcsülök cukkinivel | 188 |
Palacsintafelfújt gyümölccsel | 190 |
Túrópuding áfonyával | 190 |
Korpádi Péter | |
Keleti saláta | 48 |
Borjúpástétom sárgadinnyegyöngyökkel | 50 |
Fogaspástétom lazaccal | 52 |
Rákhús tokaji mártással | 54 |
Wan-tan leves | 58 |
Harcsafilé tojással | 52 |
Currys csirkemell ananásszal | 64 |
Csirkemáj bambusszal | 64 |
Pulykamell szójacsírával | 66 |
Csirkemell csirkemájjal töltve | 68 |
Borjúszűz vajastésztában, parajjal, tojáslepénnyel | 74 |
Borjúszűz rizstésztával, gombával, paprikával | 76 |
Édes-savanyú sertéshús | 78 |
Libamájjal töltött szűzsült konyakmártással | 80 |
Szálhúzós alma vagy banán | 68 |
Kuglóf mandulás csokoládéval | 82 |
Szilvaterrin | 82 |
Házi rétegzett palacsinta | 84 |
Pudingízelítő | 84 |
Mákkrémmel töltött palacsinta vörösborban szilvaöntettel | 86 |
Kutasi András | |
Libamájszelet papírhüvelyben | 12 |
Csekonics-saláta | 36 |
Grúz saláta | 38 |
Feketegyökér-saláta | 42 |
Vadászpüréleves | 6 |
Káposztás halikraleves | 8 |
Zalai krémleves | 10 |
Lakodalmas leves | 12 |
Balatoni töltött hideg fogas | 6 |
Töltött kövi pisztráng | 8 |
Vagdalt libamell lencsepürével | 14 |
Libamájjal töltött pulykamell | 16 |
Nyírségi töltött báránycomb | 34 |
Mustban párolt hátszínszeletek | 24 |
Csángó rostélyos | 26 |
Csopaki pincepörkölt | 28 |
Borjústeak Oscar | 30 |
Angolos nyúlgerinc sárgarépapudinggal | 30 |
Old Timer palacsinta | 44 |
Zabpehelypuding | 44 |
Lukács István | |
Rákrétes zalai módra | 14 |
Lazacpárna | 24 |
Tésztában sült óriás garnéla | 26 |
Gratinírozott kagylóleves curryvel ízesítve | 10 |
Töltött lazacderék pernómártással | 16 |
Töltött nyelvhal kiwimártásban | 18 |
Töltött seezunge | 20 |
Töltött languszta csőben sütve | 22 |
Libamájszeletek roston tokaji mártással | 28 |
Vesés borjúgerinc | 18 |
Borjúbordák Krúdy Gyula módra | 20 |
Tésztában sült borjúkaraj tejszínmártással | 22 |
Erdélyi ürütokány puliszkával | 32 |
Töltött rostélyos Hunyadi módon | 32 |
Irlandi ürügulyás | 34 |
Rizses ürüragu indiai módon | 36 |
Borjúérmék Moser módon | 40 |
Radványi fácánmell áfonyamártással | 38 |
Szarvasbélszín borjúszűzzel töltve | 40 |
Pecsenyenyúlfilé szabolcsi módon | 42 |
Nagy József | |
Rózsavirágleves | 194 |
Hideg kókuszleves | 196 |
Orosházi pulykasaláta | 198 |
Füstölt libamell tejszínes tormamártással | 200 |
Sapporói füstölt lazac | 202 |
Kalotaszegi vajaspástétom | 206 |
Fogasszelet balatoni módon | 208 |
Töltött csuka szekszárdi módon | 210 |
Ropogós kacsamell krémmártással | 212 |
Töltött malac Újfalusi módon | 218 |
Bélszínszeletek szegedi módon | 220 |
Bélszínfilé Puskás módon | 222 |
Esterházy bélszíntokány | 222 |
Csáky töltött rostélyos | 224 |
Báránygerinc Orloff módon | 224 |
Töltött fürjmell Szép Ilonka módon | 226 |
Vadgalambmell tejszínes gombával | 228 |
Aranygaluska | 230 |
Posztobányi puding | 232 |
Csokoládé bouche | 232 |
Nemeskövi Dénes | |
Emeletes szendvics | 260 |
Gombás palacsinta | 260 |
Tortellini tejszínes, fehérboros gombamártással | 260 |
Tortellini firenzei módra | 262 |
Pácolt hideg lazac | 266 |
Nigatai pulykaleves | 272 |
Brokkolikrémleves | 272 |
Hideg mexikói dinnyeleves | 274 |
Pirított jércemell magyarosan | 274 |
Töltött libanyak sólettel | 276 |
Rozmaringos kacsafilé | 76 |
Zagyvarékasi libamell | 278 |
Debreceni töltött gyöngyösjércemell | 280 |
Torino arage | 282 |
Házinyúlfilé erdeigomba-mártással | 84 |
Korona szűzpecsenye | 284 |
Báránycombok fűszeres paradicsommártással | 290 |
Lazactörzs tejszínes rókagombamártással | 286 |
Tengeri halragu csőben sütve | 290 |
Koroma fagylalttányér | 292 |
Novák Ferenc | |
Pethesleves | 194 |
Nyírségi gombócleves | 196 |
Dinnyekoktél Ardeni sonkával | 198 |
Libamájpástétom tésztában | 200 |
Gundel-saláta | 204 |
Kocsonyázott pontyhalászlé | 202 |
Parajjal töltött palacsinta csőben sütve | 204 |
Pisztrángfilé Jean Bart módon | 206 |
Töltött csuka vincellér módon | 210 |
Pulykamell mandulával töltve | 208 |
Gödöllői töltött jércemell | 212 |
Töltött kacsa párizsi módon | 214 |
Borjúborda Pompadour módon | 218 |
Borjújava Gellért módon | 216 |
Hálós szűzsült | 214 |
Töltött sertésszűz Kalocsai módon | 216 |
Hargitai sertésborda | 220 |
Báránycomb Jóasszony módon | 228 |
Házinyúl tavasziasan | 226 |
Szentgyörgyi palacsinta | 232 |
Szabó István | |
Libamájkrémmel töltött gomba Orly módra | 238 |
Póréhagyma madeiramártással | 236 |
Kaviáros palacsinta | 236 |
Gundel tányér velőscsonttal | 238 |
Gombás vadkacsaleves brugonyagombóccal | 240 |
Zúzaraguleves | 242 |
Pulykamellszeletek gyümölcsraguval | 246 |
Töltött jérce kapros-paprikás mártással, nudlival | 242 |
Libasült ludaskásával | 244 |
Párolt fürjek fészekben, zöldkörettel | 240 |
Fürjek vörösborban párolt piros káposztával | 244 |
Betyártokány parasztgaluskával | 246 |
Csongrádi szűzsült | 248 |
Ligeti töltött borjúszegy | 250 |
Szűzérem diómártással, burgonyalepénnyel | 252 |
Bélszíncsíkok pikáns mártásban | 248 |
Borjúszelet Vajdahunyad módon | 250 |
Ligeti borjúszelet | 250 |
Hátszegi palacsinta | 254 |
Mákos-meggyes palacsinta borhabbal | 254 |
Tóth András | |
Magyar alföldi tekerttészta-leves | 90 |
Póréhagymaleves | 100 |
Tejszínes tökpüréleves | 98 |
Magaricaleves | 94 |
Kelkáposztás bárányrétes fűszeres paradicsommártással | 144 |
Töltött padlizsán kerti javakkal | 102 |
Solefilé normandiai módra | 116 |
Fogasfilé magyaros rákraguval | 116 |
Lazacfilé sóskaágyban | 114 |
Pisztrángfilé parajjal | 112 |
Busafásfalatok zöldségmártásban | 118 |
Csirkemell Hawai módra | 6 |
Diós töltött csirkecomb tejszínes konyakmártással | 108 |
Pácolt libamell mandulás brokkolimártással | 124 |
Zöldséges töltött borjúszegy citrommártással | 126 |
Töltött sertésbordák kapros-paprikás mártással | 128 |
Sertésborda Stindberg burgonyagalettóval | 136 |
Bélszíntekercs konyhafőnök módra | 132 |
Yakra | 138 |
Fácánmell gombás libamájjal töltve | 146 |
Varga Sándor | |
Friss zöldsalátatál pácolt kacsamellel | 300 |
Novotel-saláta | 300 |
Kapros tengeri rákragu | 300 |
Királyrák hideg fokhagymamártással | 302 |
Párizsi libamájterrin brióson tálalva | 306 |
Vajaspástétom a tenger gyümölcseivel töltve | 308 |
Hideg paradicsomleves vodkás habgaluskával | 302 |
Erőleves ínyenc módra | 304 |
Almás céklaleves | 312 |
Vajban pirított jércemell bácskai rizottóval | 306 |
Spárgával töltött jércemellek kapros túrógombóccal | 314 |
Pácolt falusi kacsamell | 314 |
Mogyoróval és mazsolával töltött pecsenyefürj, zöldségpudinggal | 312 |
Balatoni pontypaprikás tojásos galuskával | 310 |
Rajnai lazac garnélarákmártásban | 308 |
Rumpsteak tormás habbal és fűszeres sült paradicsommal | 318 |
Kacsamájjal töltött borjúdió | 316 |
Vadpástétom erdeigyümölcs-mártással | 310 |
Vadas nyúlcombok bajor zsemlegombóccal | 318 |
Remeteőzgerinc burgonyafánkba töltött ribizlivel | 316 |