A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Handlexikon der Kochkunst

Modernes Nachschlagewerk der internationalen Hotel- und Restaurantküche - Erklärung der Speisen in Deutsch, Französisch, Englisch und Italienisch

Szerző
Linz
Kiadó: Rudolf Trauner Verlag
Kiadás helye: Linz
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 1.110 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol   Német   Francia   Olasz  
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN: 3-85320-277-2
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Vii ! AUS DEM IN HALT: Grund reze pte Über 8.000 Kochvorschriften, nach Sachgebieten geordnet Richtlinien für vollwertige Speisen in Hotels und Restaurants Rohkost -f Ernáhrungsrichtlinien . und Diátkunde Fachkundliche Hinweise für Menügestaltung und Buffetorganisation Mengenberechnung Getránkekundliche Hinweise Ausführliches Stichwortregister Deutsch/Französisch

Tartalom


Vissza

Karl Duch

Karl Duch műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Karl Duch könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem