1.062.107

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Handbuch für das Fleischergewerbe

A hentesmesterség kézikönyve - Ein Hand- und Nachschlagenbuch für die Praxis/Gyakorlati kézikönyv

Szerző
Giessen
Kiadó: Fachbuchverlag Dr. Pfanneberg & Co.
Kiadás helye: Giessen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 716 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 27 cm x 19 cm
ISBN:
Megjegyzés: 439 fekete-fehér szövegközi ábrával ebből egy kihajtható melléklet, 4 színes táblával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Alábbi kézikönyv a hentes szakma számára készült, melynek folyékony, könnyen érthető bemutatásmódja megkönnyíti a szakiskolákban a munkát a vizsgákra való felkészítéshez és a napi szakmai munkában. A teljes anyag a gyakorlatra épül és 13 nagyobb fejezetben dolgozza fel hiánytalanul az anyagot. A tananyag érinti a válóállatokat és vágóhidakat, a vágóállatok húsát, a belsőségeket, a fűszerezést, a besózást és emellett új és többször kipróbált recepteket és feldolgozási lehetőségeket is ismertet.

Tartalom

hentes, kézikönyv, ismeretek, szakma, vágóállatok
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Handbuch für das Fleischergewerbe Handbuch für das Fleischergewerbe Handbuch für das Fleischergewerbe Handbuch für das Fleischergewerbe Handbuch für das Fleischergewerbe Handbuch für das Fleischergewerbe Handbuch für das Fleischergewerbe Handbuch für das Fleischergewerbe Handbuch für das Fleischergewerbe

A borító kissé foltos. Az eredeti védőborító és az első borítótábla a kötet elejére van kötve.

Állapot:
30.000 Ft
15.000 ,-Ft 50
75 pont kapható
Kosárba