1.062.107

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Handbuch der Lebensmittelchemie III.

Az élelmiszeripari vegytan kézikönyve III. - Tierische Lebensmittel/Állati eredetű élelmiszerek

Szerző
Szerkesztő
Berlin
Kiadó: Verlag von Julius Springer
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 1.049 oldal
Sorozatcím: Handbuch der Lebensmittelchemie
Kötetszám: 3
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: 174 fekete-fehér fotóval és ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tartalomból: Az élelmiszertörvények megváltoztatása; Az élelmiszerjelzések elrendelése; Tápanyagok, élelmiszerek, táplálék, tápérték; A vizsgálati anyag mintavétele és előkészítése; Tej és tejtermékek; A tej keletkezése; A tej tulajdonságai; Reakciók; A savasság mértéke; Fénytörés; Specifikus meleg; A tej összetétele; A tej fajtái; A tej feldolgozása; A tej vizsgálata; Tejtermékek; Vaj; Sajt; Kazein; Tejcukor; Savanyútej; Tejföl; Margarin; A tej és tejtermékek törvényi szabályozása.
174 fekete-fehér fotóval és ábrával illusztrálva.

Tartalom

tudomány, kémia, elemzés, élelmiszer, élelem, sajt, tej
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Handbuch der Lebensmittelchemie III. Handbuch der Lebensmittelchemie III. Handbuch der Lebensmittelchemie III. Handbuch der Lebensmittelchemie III.

Könyvtári könyv volt.

Állapot:
9.800 Ft
4.900 ,-Ft 50
25 pont kapható
Kosárba