kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Pannon-Literatúra Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Kisújszállás |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 48 oldal |
Sorozatcím: | Kiskukta |
Kötetszám: | 15 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Alföldi hal | 38 |
Almás hal | 30 |
Angolna | 45 |
Bundás hal | 24 |
Csuka tejfölösen | 42 |
Csuka töltve | 24 |
Dorozsmai szalonnás ponty | 23 |
Fogas paprikamártásban | 42 |
Fogas párizsi módon | 9 |
Fogas vagy süllő bakonyi módon | 9 |
Fogas vajjal | 8 |
Gombás csuka | 24 |
Gombás halfilé | 35 |
Gombás tonhal | 29 |
Halastál | 33 |
Halászlé | 25 |
Halászos hal | 16 |
Halkocsonya | 37 |
Halmaradék burgonyával | 19 |
Halpaszta | 13 |
Hal pikáns mártásban | 7 |
Halragu | 39 |
Halszoljanka | 34 |
Haltisztítás | 3 |
Hal vörösborban | 44 |
Hering | 40 |
Hideg fogas | 4 |
Hideg-meleg halételek | 3 |
Karalábés halkrokett | 27 |
Karfiolos harcsa | 29 |
Káposztás harcsa | 26 |
Kocsonyázott ponty | 5 |
Lecsós halszeletek | 20 |
Lecsós harcsa | 27 |
Lerakott harcsa | 14 |
Magyaros sült hal | 38 |
Majonézes halsaláta | 6 |
Marinírozott hal | 8 |
Mélyhűtött halszeletek elkészítése | 19 |
Nyári halsaláta | 6 |
Nyárson sült hal | 18 |
Papírban sült hal | 17 |
Paprikás ponty | 31 |
Paprikás ponty | 10 |
Pisztráng kékre főzve | 14 |
Pisztráng vörösborban | 44 |
Ponty hidegen | 43 |
Ponty rántva | 20 |
Rakott hal | 21 |
Rác ponty | 11 |
Rántott harcsa | 26 |
Részeges süllő | 28 |
Sajtos ponty | 12 |
Sonkás hal | 28 |
Süllő zsemlemorzsával | 39 |
Szalonnás hal | 31 |
Szardellás süllő | 46 |
Szardínia elkészítése | 7 |
Szálka nélküli hal | 41 |
Szentendrei halpaprikás | 17 |
Tárkonyos harcsa | 14 |
Tejfölös gombás ponty | 32 |
Tejfölös gombás ponty | 12 |
Tejfölös harcsa | 15 |
Tejfölös ponty | 30 |
Tejfölös tőkehal | 45 |
Tiszai hal fatányéros | 22 |
Tonhal tejfölös mártással | 34 |
Tormás csuka | 43 |
Töltött ponty | 21 |
Vagdalt csuka burgonyagaluskával | 40 |
Valódi szegedi halpaprikás | 36 |