kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Pro-Team Kht. |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 45 oldal |
Sorozatcím: | Süssünk, főzzünk |
Kötetszám: | 16 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 978-963-990-123-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Bográcsos hallecsó | 5 |
Heringfalatok öntettel | 6 |
Rostélyon sütött afrikai harcsa | 7 |
Lazacfilé spárgával | 8 |
Garnélás falatok | 8 |
Joghurtos hal salátával | 9 |
Grillezett lazac | 10 |
Kefirben párolt ponty | 11 |
Tejfölös halleves | 12 |
Amur paprikásan | 12 |
Füstölthal-falatok | 14 |
Tonhallal töltött paprika | 15 |
Tengeri hal paradicsommártásban | 16 |
Tejszínes párolt hal | 17 |
Lazacos-tormás muffin | 18 |
Halleves gazdagon | 18 |
Harcsával töltött tojás | 20 |
Spenóttal rakott tonhal | 21 |
Pulykahúsos, tonhalas saláta | 22 |
Tonhalas-paradicsomos penne | 22 |
Tengerihal-tál | 24 |
Lazacos narancssaláta | 25 |
Halropogós csíki mártással | 26 |
Halászlé | 29 |
Tejfölös halleves | 29 |
Babéros halleves | 30 |
Sajtbundás harcsafilé | 31 |
Mandulában sütött pisztrángok | 32 |
Orlyi halszalagok | 33 |
Tonhalcsíkok tökmagos tökben sütve | 34 |
Vegyes haltányéros | 35 |
Tepsiben sült halfié | 36 |
Sült hal uborkaszósszal | 38 |
Garnélával töltött tojás | 39 |
Mazsolás-parmezános busafasírt | 40 |
Sajttal sütött tonhalfilé | 42 |
Lazacos palacsinta | 43 |
Rockforttal, dióval gratinírozott harcsafilé | 45 |