1.062.132

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Halételek

Válogatott receptek a gasztronómia világából

Szerkesztő

Kiadó: "Pro-Team" Nonprofit Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 45 oldal
Sorozatcím: Süssünk, főzzünk
Kötetszám: 16
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-990-126-1
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

Tartalom

Bográcsos hallecsó5
Heringfalatok öntettel6
Rostélyon sütött afrikai harcsa7
Lazacfilé spárgával8
Garnélás falatok8
Joghurtos hal salátával9
Grillezett lazac10
Kefirben párolt ponty11
Tejfölös halleves12
Amur paprikásan12
Füstölthal-falatok14
Tonhallal töltött paprika15
Tengeri hal paradicsommártásban16
Tejszínes párolt hal17
Lazacos-tormás muffin18
Halleves gazdagon18
Harcsával töltött tojás20
Spenóttal rakott tonhal21
Pulykahúsos, tonhalas saláta22
Tonhalas-paradicsomos penne22
Tengerihal-tál24
Lazacos narancssaláta25
Halropogós csíki mártással26
Halászlé29
Tejfölös halleves29
Babéros halleves30
Sajtbundás harcsafilé31
Mandulában sütött pisztrángok32
Orlyi halszalagok33
Tonhalcsíkok tökmagos tökben sütve34
Vegyes haltányéros35
Tepsiben sült halfié36
Sült hal uborkaszósszal38
Garnélával töltött tojás39
Mazsolás-parmezános busafasírt40
Sajttal sütött tonhalfilé42
Lazacos palacsinta43
Rockforttal, dióval gratinírozott harcsafilé45
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem