1.045.452

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Halételek

Szerző

Kiadó: Totem Plusz Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 120 oldal
Sorozatcím: F. Horváth Ilona 99 receptje
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-590-271-9
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl.
F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

Tartalom

Előszó5
Rácponty7
Gombás fogasfilé8
Rántott ponty9
Halleves gazdagon10
Szezámmagos lazacsült11
Sütőben sült citromos lazac12
Krémes rákleves13
Tonhalpogácsa14
Tejszínes-gombás pontyfilé15
Fehérboros pontyfilé16
Csípős garnéla fokhagymás majonézzel17
Kókuszkrémes kagyló citromfűvel18
Gyömbéres rákkrokett19
Tengeri halleves gazdagon20
Kalocsai halászlé21
Rákos spagetti22
Spenótos-sajtos halfilé23
Tejszínes lazacderék24
Penne tonhalmártásban25
Harcsapaprikás27
Részeges tőkehal28
Mediterrán rakott hal29
Gombás pontyragu30
Vörösboros pisztráng31
Mandulás pisztráng32
Szőlős-boros pontyfilé33
Garnélás metélt34
Keleti leves garnélával35
Joghurtban érlelt halfilé36
Egyben sült fogas37
Harcsapörkölt38
Zöldfűszeres tengeri hal39
Füstölt lazacos penne40
Tejszínes spagetti tonhallal41
Fokhagymás rántott halfilé42
Szezámmagos rántott pontyfilé43
Kagylós spagetti44
Fokhagymás pisztráng45
Tengeri halfilé sörbundában46
Narancsos fogas47
Lazac sóban sütve48
Tenger gyümölcsei pikáns paradicsommártásban49
Marokkói halastál50
Mediterrán fogastál51
Bújtatott lazac52
Fehérboros makrélafilé53
Lepényhal tekercsek54
Heringsaláta55
Római tálban sült pontyfilé56
Fóliában sült tengeri süllő57
Makréla pástétom58
Töltött hering59
Mascarponés krémes lazac60
Pácolt tonhal61
Tengeri hal kapribogyóval62
Pontypaprikás63
Tejszínes mustáros ponty64
Bazsalikomos halsaláta65
Lazac kapros rákmártással66
Szardellás tőkehal67
Hagymás-szalonnás ponty68
Tenger gyümölcsei paradicsomos szószban69
Makrélával töltött tojás70
Füstölt pisztrángsaláta71
Gombás-tejfölös ponty72
Fokhagymás ponty73
Töltött ponty74
Lencsés hal75
Balzsamecetes lazac cukkinivel76
Tőkehal mustármártással77
Sajtos-gombás halfilé78
Tengeri hal sajtmártással79
Fűszeres tengeri márna80
Szardíniás penne81
Avokádós fogasfilé rizzsel82
Fóliában sült tenger gyümölcsei83
Narancsos tőkehal84
Rák koktél85
Diós sült ponty86
Fokhagymás keszeg87
Sárgarépás amúrszelet88
Mustáros halszeletek89
Kókuszos garnéla90
Egzotikus halsaláta91
Lazackrém92
Lazactatár93
Tarhonyás harcsapörkölt94
Tárkonyos halragu95
Zöldséges haltál96
Tejszínes haltekercs97
Fokhagymás harcsafilé98
Bundás halkockák tejszínes gombamártással99
Fokhagymás rákfarok100
Szalonnás lepényhal101
Zöldséges rakott hal102
Gombás rakott tőkehal103
Kapros halragu104
Fűszeres grillezett kardhal105
Lepényhal olajbogyóval és paradicsommal106
Hasznos tanácsok107
Vendégvárás109
Fűszerek110
Mennyi az annyi? A mértékekről113
Kalóriatáblázat114
Tartalom118

F. Horváth Ilona

F. Horváth Ilona műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: F. Horváth Ilona könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Halételek
Állapot:
1.080 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba