kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Totem Plusz Könyvkiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 120 oldal |
Sorozatcím: | F. Horváth Ilona 99 receptje |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-590-271-9 |
Előszó | 5 |
Rácponty | 7 |
Gombás fogasfilé | 8 |
Rántott ponty | 9 |
Halleves gazdagon | 10 |
Szezámmagos lazacsült | 11 |
Sütőben sült citromos lazac | 12 |
Krémes rákleves | 13 |
Tonhalpogácsa | 14 |
Tejszínes-gombás pontyfilé | 15 |
Fehérboros pontyfilé | 16 |
Csípős garnéla fokhagymás majonézzel | 17 |
Kókuszkrémes kagyló citromfűvel | 18 |
Gyömbéres rákkrokett | 19 |
Tengeri halleves gazdagon | 20 |
Kalocsai halászlé | 21 |
Rákos spagetti | 22 |
Spenótos-sajtos halfilé | 23 |
Tejszínes lazacderék | 24 |
Penne tonhalmártásban | 25 |
Harcsapaprikás | 27 |
Részeges tőkehal | 28 |
Mediterrán rakott hal | 29 |
Gombás pontyragu | 30 |
Vörösboros pisztráng | 31 |
Mandulás pisztráng | 32 |
Szőlős-boros pontyfilé | 33 |
Garnélás metélt | 34 |
Keleti leves garnélával | 35 |
Joghurtban érlelt halfilé | 36 |
Egyben sült fogas | 37 |
Harcsapörkölt | 38 |
Zöldfűszeres tengeri hal | 39 |
Füstölt lazacos penne | 40 |
Tejszínes spagetti tonhallal | 41 |
Fokhagymás rántott halfilé | 42 |
Szezámmagos rántott pontyfilé | 43 |
Kagylós spagetti | 44 |
Fokhagymás pisztráng | 45 |
Tengeri halfilé sörbundában | 46 |
Narancsos fogas | 47 |
Lazac sóban sütve | 48 |
Tenger gyümölcsei pikáns paradicsommártásban | 49 |
Marokkói halastál | 50 |
Mediterrán fogastál | 51 |
Bújtatott lazac | 52 |
Fehérboros makrélafilé | 53 |
Lepényhal tekercsek | 54 |
Heringsaláta | 55 |
Római tálban sült pontyfilé | 56 |
Fóliában sült tengeri süllő | 57 |
Makréla pástétom | 58 |
Töltött hering | 59 |
Mascarponés krémes lazac | 60 |
Pácolt tonhal | 61 |
Tengeri hal kapribogyóval | 62 |
Pontypaprikás | 63 |
Tejszínes mustáros ponty | 64 |
Bazsalikomos halsaláta | 65 |
Lazac kapros rákmártással | 66 |
Szardellás tőkehal | 67 |
Hagymás-szalonnás ponty | 68 |
Tenger gyümölcsei paradicsomos szószban | 69 |
Makrélával töltött tojás | 70 |
Füstölt pisztrángsaláta | 71 |
Gombás-tejfölös ponty | 72 |
Fokhagymás ponty | 73 |
Töltött ponty | 74 |
Lencsés hal | 75 |
Balzsamecetes lazac cukkinivel | 76 |
Tőkehal mustármártással | 77 |
Sajtos-gombás halfilé | 78 |
Tengeri hal sajtmártással | 79 |
Fűszeres tengeri márna | 80 |
Szardíniás penne | 81 |
Avokádós fogasfilé rizzsel | 82 |
Fóliában sült tenger gyümölcsei | 83 |
Narancsos tőkehal | 84 |
Rák koktél | 85 |
Diós sült ponty | 86 |
Fokhagymás keszeg | 87 |
Sárgarépás amúrszelet | 88 |
Mustáros halszeletek | 89 |
Kókuszos garnéla | 90 |
Egzotikus halsaláta | 91 |
Lazackrém | 92 |
Lazactatár | 93 |
Tarhonyás harcsapörkölt | 94 |
Tárkonyos halragu | 95 |
Zöldséges haltál | 96 |
Tejszínes haltekercs | 97 |
Fokhagymás harcsafilé | 98 |
Bundás halkockák tejszínes gombamártással | 99 |
Fokhagymás rákfarok | 100 |
Szalonnás lepényhal | 101 |
Zöldséges rakott hal | 102 |
Gombás rakott tőkehal | 103 |
Kapros halragu | 104 |
Fűszeres grillezett kardhal | 105 |
Lepényhal olajbogyóval és paradicsommal | 106 |
Hasznos tanácsok | 107 |
Vendégvárás | 109 |
Fűszerek | 110 |
Mennyi az annyi? A mértékekről | 113 |
Kalóriatáblázat | 114 |
Tartalom | 118 |