Kiadó: | Corvina Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 56 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 11 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-13-2371-4 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. |
Bevezető | 5 |
Egyszerű történet - bonyodalmakkal | 7 |
Az első számú titok | 10 |
Gulyásleves | 10 |
Paprikás krumpli | 12 |
Gombapörkölt | 12 |
Birkapörkölt | 12 |
Varázzszerből - vitaminforrás | 14 |
Szegedi halsaláta | 17 |
Májpástétom | 18 |
Töltött zöldpaprika | 18 |
Körözött liptói | 19 |
Paprikamolnárok, paprikakóstolók | 20 |
A második titok | 23 |
Gombakrémleves | 23 |
Bableves | 24 |
Zöldbableves | 25 |
Csípős? Nem csípős? | 26 |
A harmadik titok | 28 |
Paprikafajták | 29 |
Különleges paprika | 29 |
Csípmentes csemegepaprika | 29 |
Csemegepaprika | 30 |
Csípős csemegepaprika (pikant) | 30 |
Édesnemes paprika | 31 |
Félédes paprika | 31 |
Rózsapaprika | 31 |
Erős paprika | 31 |
Marhapörkölt | 32 |
Paprikás csirke szegedi módra | 32 |
Bakonyi sertésborda | 33 |
Pirított máj | 34 |
Lecsó | 35 |
Rakott lecsó | 36 |
Rakott káposzta rizsesen | 37 |
Vagdalt hús paprikás levél | 37 |
Peperi, piperi, piperke, paparka | 39 |
A negyedik titok | 42 |
Káposztával töltött felsál | 43 |
Pirított bélszín | 44 |
Rozsdás pecsenye | 44 |
Rakott felsál | 45 |
Hal és paprika | 46 |
Halászlé | 47 |
Dunai halászlé | 48 |
Szegedi (tiszai) halászlé | 48 |
Roston sült ponty | 50 |
Paprikás ponty | 50 |
Balatoni sült fogas | 51 |
Harcsa káposztásan | 51 |
Paprika Jancsi | 53 |
Lacipecsenye | 54 |
Rablóhús | 55 |
Pusztapörkölt - bográcsban | 56 |
Sörfalatok | 57 |