Előszó
Kedves olvasó,
a jó élet receptjét keresve ráleltünk a fényűző lakomák kincseire, a pihentető utazásra, az egzotikus történetekre, és a jó társaságra. Végül is jól enni annyi, mint jól élni. És...
Tovább
Előszó
Kedves olvasó,
a jó élet receptjét keresve ráleltünk a fényűző lakomák kincseire, a pihentető utazásra, az egzotikus történetekre, és a jó társaságra. Végül is jól enni annyi, mint jól élni. És reményeink szerint a Konyhaművészet újraindításával együtt új ízeket és barátokat fedezünk fel, a konyhaművészet kincsein keresztül pedig közelebb kerülünk az élet élvezetének esszenciájához.
Már gyerekfejjel is élvezettel figyeltem, hogyan készülnek az ínyencségek édesanyám konyhájában, akárcsak később, az éttermekben, családi vendéglőkben, főzőiskolákban - ám akkor már vendéglátó hivatásomból is adódó volt az érdeklődés. Bár pályám során a kiadás felé fordultam, munkakapcsolatom a vendéglátó szakmával sosem szűnt meg. A Budapest Week Kiadó számos kiadványa kapcsolódik e területhez, így a Good Food Guide to Hungary, vagy a Best of Budapest útmutató, de mi rendezzük minden évben a Best of Budapest Gálát is.
A Konyhaművészet 1990 óta a gasztronómiai ötletek és információk egyik legkedveltebb forrása a magyar vendéglátóipar professzionális szereplői körében. Az elmúlt évek során a kiadvány folyamatosan szállított híreket a különböző konyhai irányzatokról és tanúja volt a magyar konyha gyors evolúciójának.
Ön most nyári számunkat tartja a kezében, az első példányt, amelyet már az új tulajdonos, a Budapest Week Kiadó gondozott. Ebben a bemutatkozó számban megismerkedhet a kiadvány új köntösével, új szerkesztési elveinkkel, az új tördeléssel. Ami nem változott: az igen elismert és elkötelezett szerkesztő, Komáromi Zoltán, séfcsapata, a fotósok, és írók, akik életre keltik a magazint.
A Konyha Művészet újult erővel ássa bele magát a jó ételek, borok és tömény italok nyújtotta élvezetekbe, hogy számos, emlékezetes élménnyel gazdagítson bennünket. Élvezzük együtt ezt a barangolást. Bon apetit!
Vissza