1.062.071

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Halakból és egyéb hideg vérű állatokból készült ételek

Szerző
Grafikus
Lektor
Budapest
Kiadó: Belkereskedelmi Továbbképző Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 216 oldal
Sorozatcím: Szakmai Kiskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-016-797-2
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A halhús kémiai összetétele és táplálkozás-élettani jelentősége8
A hal kezelése - tárolása - és minőségi átvétele8
A tartósított termékekről10
A fogyasztásra alkalmas hideg vérű állatok csoportosítása11
Étkezésre alkalmas egyéb hideg vérű állatok12
Édesvízi fehér húsú halak13
Édesvízi barna húsú halak19
Tengeri fehér húsú halak26
Tengeri barna húsú halak33
Vándorhalak38
A halak előkészítése42
Fogyasztásra alkalmas egyéb hidegvérű állatok49
Lábasfejűek49
Rákok52
A rákok elsődleges konyhai feldolgozása57
Kagylók59
Teknősök61
Békák64
Csigák66
Levesek68
Híg levesek68
Sűrített levesek71
Püré- és krémlevesek73
Mártások75
Hideg mártások75
Meleg mártások80
Hideg ételek92
Koktélok92
Saláták - Majonézek95
Krémek és ízesített vajak100
Szendvicsek104
Hideg tojásételek113
Hideg tésztaelőételek117
Hideg főzelékételek120
Kocsonyázott ételek123
Galantinok - Pástétomok - Pizzák130
Hideg hal-előételek135
Melegen elkészített - hidegen tálalt ételek145
Meleg ételek148
Meleg tojásételek148
Melet tésztaelőételek153
Meleg főzelékételek160
Meleg ételek halakból és egyéb hidegvérű állatokból162
Párolással készíthető ételek - édesvízi halakból167
Párolással készíthető ételek - tengeri halakból176
Párolással készíthető ételek - egyéb hideg vérű állatokból183
Főzéssel készíthető ételek - halakból és egyéb hideg vérű állatokból190
Frissensütéssel készíthető ételek - édesvízi halakból192
Frissensütéssel készíthető ételek - tengeri halakból197
Frissensütéssel készíthető ételek - egyéb hideg vérű állatokból203
Felhasznált irodalom209
Tárgymutató211

Csányi József

Csányi József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Csányi József könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Halakból és egyéb hideg vérű állatokból készült ételek Halakból és egyéb hideg vérű állatokból készült ételek

A borító elszíneződött.

Állapot:
2.840 Ft
1.980 ,-Ft 30
18 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Halakból és egyéb hideg vérű állatokból készült ételek Halakból és egyéb hideg vérű állatokból készült ételek
Állapot:
2.840 ,-Ft
26 pont kapható
Kosárba