kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Média Nova |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott kemény kötés |
Oldalszám: | 88 oldal |
Sorozatcím: | Magyar Konyha |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 27 cm x 22 cm |
ISBN: | 963-036-034-9 |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
Amurtekercs paprikás mártással | 24 |
Amur tormamártással | 24 |
Angolnapörkölt | 24 |
Avokádós rák ízelítő | 68 |
Bakonyi halgombócleves | 18 |
Békacomb franciásan | 70 |
Békacomb rántva | 70 |
Briósban sült halpástétom | 6 |
Bundázott hal | 26 |
Burgundi csiga | 70 |
Busa fokhagymásan | 27 |
Busa reform módra | 26 |
Busa roston sütve | 27 |
Busavagdalt | 27 |
Cápasteak | 28 |
Chilis rák | 72 |
Cukkiniköpönyeges lazac | 28 |
Csalafinta tekerések | 30 |
Csudafinom tőkehal | 30 |
Csuka fokhagymásan | 33 |
Délies halfilé | 33 |
Dióval töltött csuka | 33 |
Dorozsmai ponty | 34 |
Édes-savanyú tintahal | 35 |
Fagyasztott rák felhasználása | 68 |
Fogas bakonyi módra | 36 |
Fogas diós mártással | 36 |
Fogas furmintos mártással | 36 |
Fogas gombával rétegezve | 36 |
Fogas Kárpáti módra | 36 |
Füstölt lazac tejszínes tormával | 7 |
Füstölt pisztráng dinnyével | 7 |
Halas rétes kapros-paprikás mártással | 38 |
Halászlé | 20 |
Halászlé korhely módon | 20 |
Halászlé Podravka módra | 90 |
Halcurry | 39 |
Halgombócleves | 22 |
Halgombócok rákkal | 40 |
Hallabdák Tamás módjára | 41 |
Halleves tárkonyosan | 19 |
Hal paradicsomos vinaigrette-tel | 8 |
Harcsa hagymakompóttal és boros mártással | 42 |
Harcsa székelyesen | 43 |
Házi pácolt lazac kétféleképpen | 9 |
Hering svéd módra | 44 |
Hideg hal ízelítő | 9 |
Hideg töltött pisztráng kétféleképpen | 10 |
Homár | 74 |
Homár roston | 74 |
Ínyenc osztriga kétféleképpen | 76 |
Jóféle fogastekercs tormamártással | 10 |
Kagyló csőben sütve | 76 |
Kagylóleves | 72 |
Kagyló vinaigrette-mártással | 78 |
Kagylós spagetti | 78 |
Kaviár | 12 |
Kecsegepörkölt | 45 |
Kecsegeszelet fokhagymásan | 46 |
Keszeg sütve | 47 |
Királyrák cukkinivel sütve | 78 |
Királyrák cukkinivel sütve | 78 |
Királyrák szecsuáni módon | 80 |
Királyrák torontói módon | 80 |
Kocsonáyzott tenger gyümölcsei | 89 |
Languszta | 82 |
Lazacburger | 48 |
Lazac-carpaccio | 12 |
Lazacnyárs mangóval | 49 |
Lazac roston sütve | 49 |
Lazactatár | 12 |
Lazactorta | 49 |
Lecsós ponty | 50 |
Makréla almaborban párolva | 52 |
Marinált ponty | 14 |
Meditterán tonhalas batyu | 52 |
Osztriganyárs | 76 |
Osztriga nyersen | 76 |
Paella tengerész módra | 84 |
Palóc halsaláta | 14 |
Paradicsomos pontygombócok | 89 |
Pisztráng kékre főzve, hollandi mártással | 55 |
Pisztráng ínyenc módra, rántva | 54 |
Pisztráng Szalajka módra | 55 |
Pontykocsonya | 14 |
Ponty orlyi módon és rántva | 56 |
Rácponty, ahogy én szeretem | 57 |
Rákpuding rákmártással | 85 |
Ráktorta | 86 |
Répás, parajos töltött halfilé | 58 |
Roston sült borsos pisztráng sült hagymával | 58 |
Roston sült fogas remuládmártással | 60 |
Sarkadi pisztrángnyárs | 60 |
Savanyú káposztával töltött pontyfilé | 60 |
Sáfrányos, citromos halfilé | 62 |
Süllő vagy fogas egészben sütve | 62 |
Szecsuáni tintahal | 64 |
Tatárkagyló | 69 |
Tejfölös-kukoricás tengeri hal | 65 |
Tenger gyümölcsei saláta | 16 |
Tenerife-szigeti párolt polip | 66 |
Tengerihal-leves | 22 |
Tintahalsaláta | 16 |
Töltött, csigás káposzta | 87 |
Tőkahalmáj-saláta | 16 |
Uborkás-paradicsomos-kagyló | 69 |