1.067.288

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hal-, vad-, bárány- és ürühússal készült ételek

Szerkesztő

Kiadó: Bajuszka Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím: Ica néni receptjei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5126-28-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Hal-, vad-, bárány- és ürühús 3
Alufóliában sült tonhal 5
Angolnapaprikás 5
Bárányborda paradicsomos-zöldbabos mártással 6
Báránycomb finom pecsenyelében 6
Báránygerinc párolt szilvával 7
Bárányhús káposztában 8
Bárányhússal töltött szőlőlevél 8
Bárány hús tavasziasan 9
Birkahús vadasan 9
Birkapörkölt 10
Borban pácolt, grillezett halfilé 11
Boros, fokhagymás halfilé 11
Csongrádi ponty 12
Fogas bakonyi módra 13
Fogoly kelkáposztában párolva 13
Fogoly szalonnában sütve 14
Fokhagymás csuka káposztában 14
Fokhagymás ponty 15
Forrázott fogas 15
Főtt vaddisznóhús csipkeízzel 16
Fűszeres mártásban főtt haldarabkák 16
Fűszeres pontyszeletek 17
Fűszeres süllő 18
Gombás őz tokány 18
Gesztenyével töltött fácán 19
Gombás fogas szeletek 20
Gombás haltallérok 20
Göngyölt bárányhús paradicsomos gombával, galuskával 21
Grillezett ürühús hagymás burgonyával 22
Halászlé I. 22
Halászlé II. 23
Halfilé olaszosan 24
Halkocsonya 24
Halleves kapros metélttel 25
Halpaprikás gombás galuskával 25
Harcsaszeletek roston 26
Harcsaszeletek rántva I. 26
Harcsaszeletek rántva II. 27
Juhhúsos kása 27
Káposztával töltött bárányszegy 28
Kecsege gombamártásban I. 29
Kecsege gombamártásban II. 29
Kelvirággal dúsított hal 30
Keszeg burgonyában 31
Lecsós ponty 31
Lencsés őzcomb 32
Mazsolás pisztráng 33
Mustáros pisztrángszeletek 33
Nyúlcomb-ragu 34
Nyúlgerincbe ültetett nyúlmáj 35
Nyúl vadasan 36
Nyúlvagdalt bundában 37
Olajban sült üriigombócok 37
Őzhús vadasan 38
Őzpörkölt 39
Őzsült vörös áfonya befőttel 39
Őzszeletkék serpenyőben sütve 40
Paprikás fogas 41
Paradicsomos bárányfalatok 41
Paradicsomos bárányszelet 42
Paradicsomos báránytokány 42
Paradicsomos harcsa 43
Paradicsomos tengeri halfilé 43
Pácolt báránylapocka 44
Pácolt, sült ponty 45
Párolt őzcomb 45
Párolt őzcomb barackos mártásban 46
Párolt ürühús 46
Pikáns sült ponty 47
Pilisi vadnyúlragu 47
Pirított fogoly finommártásban 48
Ponty füszermártással 49
Ponty jóasszony módra 49
Ponty sörtésztában sütve 50
Pontyszeletek zöldséges mártásban 51
Rakott nyúlfilé gombás-répás burgonyaágyon 51
Rakott ponty 52
Rakott tonhal 53
Rácponty I. 53
Rácponty II. 54
Rántott halfilé almás káposztával 55
Részeges szarvaslapocka 55
Roston sült ponty tartáral 56
Sáfrányos tengerihal-filé 56
Serpenyős ürühús soubise mártással 57
Sörben főtt pontyszeletek 58
Sült nyúlcomb májbabkörettel 58
Sült ponty gombaágyon 60
Sült ponty turini módra 61
Szalonnával tűzdelt almás fácánsült 61
Szarvas gerinc fővadász módra 62
Tárkonyos bárány 63
Tárkonyos báránycomb 63
Tárkonyos bárányragu 64
Tárkonyos harcsa 65
Tárkonyos őzgerinc 65
Tárkonyos pontyfilé 66
Tejfölös halfilé 67
Tejfölös nyúlgombóc 68
Tejfölös nyúlszeletek 68
Tejfölös párolt vadkacsa 69
Tejszínes ponty csuszatésztával 70
Tengeri halfilé zöldségágyon 71
Tepsis karfiolos borjúszeletek 71
Tepsis rakott halfilé 72
Tokány bárányhúsból 73
Tonhal fasírt 73
Tonhal tejfölben 74
Töltött hering 74
Töltött rántott halfilé 75
Túrós tengeri hal 75
Tűzdelt fácán 76
Tűzdelt nyúlszeletek 76
Tűzdelt nyúlszeletek vörösboros mártással 77
Tűzdelt őzgerinc 78
Ürücomb angolosan 79
Vadnyúlcomb töltve 79
Vadnyúl-pecsenye 80
Vajas fogas tartármártással 81
Vajban sült tengeri halfilé parajjal 81
Vajon sült halfilé zöldséges salátával S2
Zöldborsós bárányszeletek 83
Zöldséges göngyölt halfilé 83
Zöldséges őzragu 84
Zöldséggel töltött hal 85
Egytálételek 87
Acapulcói tál 89
Alföldi húsos galuska 90
Babfőzelék füstölt karajcsonttal 90
Babgulyás füstölt marhaszeggyel 91
Babos bárány 92
Babos tál 92
Bajor káposzta 93
Belga szűzfalatok 93
Bográcsgulyás 94
Borjúfarok-paprikás 95
Bükkaljai gulyás 95
Chili-babos tál őzhússal 96
Chilis babsaláta lobbantott kolbásszal 97
Csángógulyás 97
Csöpike húsosfazeka 98
Csülkös babpörkölt 98
Csülök babos káposztában 99
Délszláv pásztorcsupor 100
Délvidéki malacgulyás 100
Dublini gulyás 101
Füstölt csülkös burgonyás tarhonya 101
Füstölt csülök, szárazbab és burgonyapüré körettel 102
Gulyásleves 103
Gombagulyás I. 103
Gombagulyás II. 104
Gyors tálas 104
Irlandi ürügulyás 105
Kolbászos, húsos gyöngybab 105
Kolozsvári rakott káposzta 106
Körmös káposzta 107
Kukoricás, gombás marharagu 107
Lucskos káposzta 108
Nyúl, édes káposztában 108
Orsai káposzta 109
Pásztortarhonya 110
Póréhagymás bab 110
Rizses káposzta sült kolbásszal 111
Savanyú káposzta virslivel 111
Sertés szelet káposztában 112
Sólet 113
Spanyol sólet 113
Sült kolbász, brokkolis, zöldborsós rizságyon 114
Sült oldalas indiai babbal 115
Sült virsli három körettel 116
Sváb egytálétel 117
Székelygulyás 117
Tarhonyás lecsó 118
Tarhonyás lecsó, gazdagon 118
Texasi bab 119
Töltött libanyak lencseágyon 120
Túrós rakott rizs 121
Zöldborsós hústekercs, gombamártással 121
Zöldséges gulyás 122
Remoulade mártás 123
Tartalomjegyzék 125-127
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hal-, vad-, bárány- és ürühússal készült ételek
Állapot:
980 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba