A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hal, mindenestül szakácskönyv

A halkészítés forradalma

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 255 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-582-346-8
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel - teljes felhasználást mindenestül.
#
\
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Josh Niland

Josh Niland műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Josh Niland könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hal, mindenestül szakácskönyv Hal, mindenestül szakácskönyv Hal, mindenestül szakácskönyv Hal, mindenestül szakácskönyv

Olvasatlan példány.

Állapot: Újszerű
16.000,-Ft
80 pont kapható
Kosárba
3 antikvár könyvből 1 INGYEN!