Kiadó: | Haltermelők Országos Szövetsége |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 50 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó/Kóstoló | 1 |
Hazai vizeink lakói | 2 |
Bundás hal | 4 |
Ínyenc rántott pisztráng | 6 |
Tokaji borban gőzölt (szilvásváradi) pisztráng tejszínes vargányával | 8 |
Tarhonyás halpörkölt | 10 |
Szegedi halsaláta | 12 |
Szegedi halászkenyér | 14 |
Süllő zöld morzsában sütve | 16 |
Süllő vagy fogas egészben sütve | 18 |
Spagetti krémes hal | 20 |
Savanyú káposztával töltött pontyfilé | 22 |
Rokfortos harcsaburger | 24 |
Rakott ponty | 26 |
Pontygombócok currys gombamártással | 28 |
Pisztráng Szalajka módra | 30 |
Marinált ponty | 32 |
Harcsa tormamártással | 34 |
Harcsafilé rácosan | 36 |
Gombával tűzdelt ponty | 38 |
Gombás ponty tejfölben sütve | 40 |
Fokhagymás busa | 42 |
Dorozsmai ponty | 44 |
Csukapörkölt | 46 |
Balatoni süllőfilé Hungária módra | 48 |
Balatoni fogasfilé hollandi mártással | 50 |