Halételek | 5 |
Alufóilában sült hal | 7 |
Angolna tejfeles tormamártással | 7 |
Bajai halászlé | 8 |
Balatoni töltött ponty | 8 |
Bécsi heringsaláta | 9 |
Brokkolis, sajtos halfilé | 10 |
Busacsíkok fehérbormártásban | 10 |
Busavagdalt | 11 |
Citromos halleves | 11 |
Csiperkegombás süllő | 12 |
Csípős pisztráng | 12 |
Csőben sült fésűskagyló | 13 |
Csuka dióval töltve | 14 |
Csuka tejfölös tormamártásban | 14 |
Csuka tormával és gesztenyével | 15 |
Dorozsmai molnárponty | 16 |
Édesköményes polip | 17 |
Édesköménnyel sült pisztráng | 17 |
Édes-savanyú ponty | 18 |
Édes-savanyú tintahal | 19 |
Egzotikus sült hal | 20 |
Feketekagyló fűszeres mártásban | 20 |
Feketekagyló paradicsommártással | 21 |
Finn töltött csuka | 22 |
Fogas bakonyi módon | 22 |
Fogas jóasszony módon | 24 |
Fogas molnárné módon | 24 |
Fogas Orly módon | 25 |
Fogaskoktél | 25 |
Fokhagymás busa | 26 |
Fokhagymás-zöldséges harcsafilé | 26 |
Füstölthal-saláta | 27 |
Fűszeres pontyszeletek római tálban | 28 |
Garnéla édes-savanyú mártásban | 28 |
Garnéla nyárson sütve | 29 |
Gombás pisztráng | 30 |
Gombás süllő | 30 |
Gombás tonhal | 31 |
Görög boros bébipolip | 31 |
Grillezett cápasteak | 32 |
Hagymás-zöldbabos tonhalsaláta | 33 |
Hal fokhagymásmártással | 34 |
Hal paradicsommártásban | 34 |
Halas burgonyasaláta | 35 |
Halfilé kókusszal | 36 |
Halgombócleves | 36 |
Hallal töltött paradicsom hidegen | 37 |
Halszeletek hagymás káposztával | 38 |
Harcsa almás-mustáros mártással | 38 |
Harcsa savanyú káposztával | 39 |
Harcsapaprikás | 40 |
Homár és languszta főzése | 40 |
Kagyló petrezselymes vajjal | 41 |
Kagylókoktél | 42 |
Kagylóleves | 43 |
Kagylóragu | 43 |
Kagylósaláta | 44 |
Kapros halgombócleves | 45 |
Kapros rákragu | 45 |
Kecsege vörösborban | 46 |
Kínai sült ponty | 46 |
Korhely busaleves | 47 |
Lazacos-spárgás tésztasaláta | 48 |
Lazacpástétom | 48 |
Lecsós pontysült | 49 |
Magyaros pontykocsonya | 50 |
Mandulás halfilé | 51 |
Mandulás pisztráng | 51 |
Mandulás sült ponty | 52 |
Marinírozott hal | 52 |
Mediterrán halfilé | 53 |
Mogyorós hallabdák | 54 |
Olasz heringsaláta | 55 |
Sörös pontyfilé | 55 |
Paella a tenger gyümölcseiből | 56 |
Paradicsomos halsaláta | 56 |
Párolt tőkehal tormakrémmel | 57 |
Párolt halcsíkok | 57 |
Pisztráng baconszalonnával | 58 |
Pisztráng vincellér módon | 59 |
Ponty gombával töltve | 59 |
Ponty rántva | 60 |
Ponty zöldségágyon | 60 |
Pontyfalatok Orly módra | 61 |
Pontykocsonya | 62 |
Provence-i halleves | 62 |
Rácponty | 63 |
Rákos, tojásos rizs | 64 |
Rákpörkölt | 65 |
Rombuszhal gombavagdalékkal | 65 |
Roston sült tintahal fokhagymás majonézzel | 66 |
Sáfrányos-citromos halfilé | 67 |
Sajtos amur | 68 |
Sajtos halfilé | 68 |
Savanyú halleves | 69 |
Sonkás halleves | 69 |
Sonkával töltött ponty | 70 |
Spanyol egytálétel a tenger gyümölcseiből | 71 |
Süllő egészben sütve | 72 |
Süllőfilé kapormártásban | 72 |
Sült rákfarkak | 73 |
Sült rizstészta a tenger gyümölcseivel | 74 |
Szegedi halászlé | 75 |
Székely tárkonyos hal | 75 |
Székely tormás csuka | 76 |
Széki töltött compó | 76 |
Tárkonyos apróhal | 77 |
Tárkonyos halleves | 77 |
Tenger gyümölcsei saláta | 78 |
Tintahalsaláta | 79 |
Tojásos harcsafilé | 80 |
Tonhalas paradicsom | 80 |
Tormakrémes süllő | 81 |
Tőkehalmáj-saláta | 81 |
Töltött fogas | 82 |
Töltött kalmár | 83 |
Töltött pontyfilé | 84 |
Vörös sügér mexikói módra | 84 |
Vörösboros-gombás amúr | 85 |
Vörösmárna római módra | 86 |
Zalai ráksaláta | 87 |
Zöldségekkel párolt pisztráng | 87 |
Zöldségekkel sült lazac | 88 |
Zöldségekkel sült pontyszeletek | 89 |
Zöldségekkel töltött halfilé | 89 |
Vadételek | 91 |
Nedves pác vadételekhez-alaprecept | 93 |
Száraz pác vadételekhez-alaprecept | 93 |
Áfonyás vaddisznósült | 94 |
Almás vadmalacborda | 95 |
Bakonyi vadhúsos palacsinta | 96 |
Becsináltleves vaddisznóból | 97 |
Birsalmás vadkacsa | 98 |
Borókás fürjek | 98 |
Börzsönyi rántott palacsinta | 99 |
Citromos vadkacsa | 100 |
Debreceni szarvastokány | 101 |
Diós vadnyúlgerinc áfonyamártással | 101 |
Elzászi vadpástétom | 103 |
Elzászi vadkacsa | 104 |
Fácán római tálban | 104 |
Fácán tejszínes krémmártással | 105 |
Fácánleves | 105 |
Fácánsült | 106 |
Fenyvesmadár és szalonka sütése | 107 |
Fogoly provence-i módon | 107 |
Fogoly szalonnában sütve | 108 |
Fokhagymás szarvastokány | 108 |
Fokhagymás, kelkáposztás nyúlcombok | 109 |
Fokhagymás-tejfölös őzérmék | 110 |
Francia nyúlragu | 110 |
Fürjek szalonnaköpenyben sütve | 111 |
Gombás őztokány | 112 |
Gombás szarvascomb | 112 |
Gombás-vörösboros vadkacsa | 113 |
Gyümölcsös fácánpástétom | 114 |
Gyümölcsös-gombás őzbordák | 115 |
Kelkáposztás fácán | 116 |
Kocsonyázott szarvaspástétom | 116 |
Lecsós vadliba | 118 |
Muflongulyás | 118 |
Narancsos vadkacsa | 119 |
Nyúl római tálban | 120 |
Nyúlgerinc bormártással | 121 |
Őzborda petrezselyemmártással | 122 |
Őzcomb erdészné módra | 123 |
Őzgerinc bakonyiasan | 123 |
Őzgerinc tavasziasan | 124 |
Őzgerinc vörösborban | 125 |
Őzszeletek Kedvessy módon | 126 |
Savanyú nyúlgerinc | 126 |
Sonkás gombás fácán | 127 |
Stájer szarvastokány | 128 |
Borban párolt szalonka | 129 |
Szalonka göngyölve | 129 |
Szarvasbélszín rókagombával | 130 |
Szarvasfilé gombával | 130 |
Szarvasgulyás palócosan | 131 |
Szarvassült zöldségmártással | 132 |
Tanyasi nyúlcomb | 133 |
Tárkonyos őzgerinc | 133 |
Tárkonyos vadraguleves | 134 |
Tejfölös nyúlaprólék | 135 |
Tejfölös őzérmék | 136 |
Tormás vaddisznó | 136 |
Töltött fürj | 137 |
Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással | 138 |
Tűzdelt őzgerinc | 138 |
Vaddisznósült áfonyás mártással | 139 |
Vadas nyúlcomb | 140 |
Vaddisznó füstölt hússal, tejfölös, paprikás káposztával | 141 |
Vaddisznóborda olasz módra | 142 |
Vaddisznógerinc pikáns mártással | 143 |
Vadkacsa vadas mártással | 144 |
Vadkacsapörkölt | 144 |
Vadliba káposztában | 145 |
Vadmalac-comb aszalt szilvával | 145 |
Vadnyúl Velouté leves | 146 |
Vadnyúlgerinc rókagombamártással | 147 |
Vadpástétom | 148 |
Vaddisznó csipkeízzel | 148 |
Vargányás vadragu | 150 |
Vargányás töltött fogoly | 150 |
Vörösboros őzpörkölt | 151 |
Wellington szarvasbélszín | 152 |