1.059.290

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hal- és vadételek

Szerkesztő
Debrecen
Kiadó: Puedlo Kiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-9320-77-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Halételek5
Alufóilában sült hal7
Angolna tejfeles tormamártással7
Bajai halászlé8
Balatoni töltött ponty8
Bécsi heringsaláta9
Brokkolis, sajtos halfilé10
Busacsíkok fehérbormártásban10
Busavagdalt11
Citromos halleves11
Csiperkegombás süllő12
Csípős pisztráng12
Csőben sült fésűskagyló13
Csuka dióval töltve14
Csuka tejfölös tormamártásban14
Csuka tormával és gesztenyével15
Dorozsmai molnárponty16
Édesköményes polip17
Édesköménnyel sült pisztráng17
Édes-savanyú ponty18
Édes-savanyú tintahal19
Egzotikus sült hal20
Feketekagyló fűszeres mártásban20
Feketekagyló paradicsommártással21
Finn töltött csuka22
Fogas bakonyi módon22
Fogas jóasszony módon24
Fogas molnárné módon24
Fogas Orly módon25
Fogaskoktél25
Fokhagymás busa26
Fokhagymás-zöldséges harcsafilé26
Füstölthal-saláta27
Fűszeres pontyszeletek római tálban28
Garnéla édes-savanyú mártásban28
Garnéla nyárson sütve29
Gombás pisztráng30
Gombás süllő30
Gombás tonhal31
Görög boros bébipolip31
Grillezett cápasteak32
Hagymás-zöldbabos tonhalsaláta33
Hal fokhagymásmártással34
Hal paradicsommártásban34
Halas burgonyasaláta35
Halfilé kókusszal36
Halgombócleves36
Hallal töltött paradicsom hidegen37
Halszeletek hagymás káposztával38
Harcsa almás-mustáros mártással38
Harcsa savanyú káposztával39
Harcsapaprikás40
Homár és languszta főzése40
Kagyló petrezselymes vajjal41
Kagylókoktél42
Kagylóleves43
Kagylóragu43
Kagylósaláta44
Kapros halgombócleves45
Kapros rákragu45
Kecsege vörösborban46
Kínai sült ponty46
Korhely busaleves47
Lazacos-spárgás tésztasaláta48
Lazacpástétom48
Lecsós pontysült49
Magyaros pontykocsonya50
Mandulás halfilé51
Mandulás pisztráng51
Mandulás sült ponty52
Marinírozott hal52
Mediterrán halfilé53
Mogyorós hallabdák54
Olasz heringsaláta55
Sörös pontyfilé55
Paella a tenger gyümölcseiből56
Paradicsomos halsaláta56
Párolt tőkehal tormakrémmel57
Párolt halcsíkok57
Pisztráng baconszalonnával58
Pisztráng vincellér módon59
Ponty gombával töltve59
Ponty rántva60
Ponty zöldségágyon60
Pontyfalatok Orly módra61
Pontykocsonya62
Provence-i halleves62
Rácponty63
Rákos, tojásos rizs64
Rákpörkölt65
Rombuszhal gombavagdalékkal65
Roston sült tintahal fokhagymás majonézzel66
Sáfrányos-citromos halfilé67
Sajtos amur68
Sajtos halfilé68
Savanyú halleves69
Sonkás halleves69
Sonkával töltött ponty70
Spanyol egytálétel a tenger gyümölcseiből71
Süllő egészben sütve72
Süllőfilé kapormártásban72
Sült rákfarkak73
Sült rizstészta a tenger gyümölcseivel74
Szegedi halászlé75
Székely tárkonyos hal75
Székely tormás csuka76
Széki töltött compó76
Tárkonyos apróhal77
Tárkonyos halleves77
Tenger gyümölcsei saláta78
Tintahalsaláta79
Tojásos harcsafilé80
Tonhalas paradicsom80
Tormakrémes süllő81
Tőkehalmáj-saláta81
Töltött fogas82
Töltött kalmár83
Töltött pontyfilé84
Vörös sügér mexikói módra84
Vörösboros-gombás amúr85
Vörösmárna római módra86
Zalai ráksaláta87
Zöldségekkel párolt pisztráng87
Zöldségekkel sült lazac88
Zöldségekkel sült pontyszeletek89
Zöldségekkel töltött halfilé89
Vadételek91
Nedves pác vadételekhez-alaprecept93
Száraz pác vadételekhez-alaprecept93
Áfonyás vaddisznósült94
Almás vadmalacborda95
Bakonyi vadhúsos palacsinta96
Becsináltleves vaddisznóból97
Birsalmás vadkacsa98
Borókás fürjek98
Börzsönyi rántott palacsinta99
Citromos vadkacsa100
Debreceni szarvastokány101
Diós vadnyúlgerinc áfonyamártással101
Elzászi vadpástétom103
Elzászi vadkacsa104
Fácán római tálban104
Fácán tejszínes krémmártással105
Fácánleves105
Fácánsült106
Fenyvesmadár és szalonka sütése107
Fogoly provence-i módon107
Fogoly szalonnában sütve108
Fokhagymás szarvastokány108
Fokhagymás, kelkáposztás nyúlcombok109
Fokhagymás-tejfölös őzérmék110
Francia nyúlragu110
Fürjek szalonnaköpenyben sütve111
Gombás őztokány112
Gombás szarvascomb112
Gombás-vörösboros vadkacsa113
Gyümölcsös fácánpástétom114
Gyümölcsös-gombás őzbordák115
Kelkáposztás fácán116
Kocsonyázott szarvaspástétom116
Lecsós vadliba118
Muflongulyás118
Narancsos vadkacsa119
Nyúl római tálban120
Nyúlgerinc bormártással121
Őzborda petrezselyemmártással122
Őzcomb erdészné módra123
Őzgerinc bakonyiasan123
Őzgerinc tavasziasan124
Őzgerinc vörösborban125
Őzszeletek Kedvessy módon126
Savanyú nyúlgerinc126
Sonkás gombás fácán127
Stájer szarvastokány128
Borban párolt szalonka129
Szalonka göngyölve129
Szarvasbélszín rókagombával130
Szarvasfilé gombával130
Szarvasgulyás palócosan131
Szarvassült zöldségmártással132
Tanyasi nyúlcomb133
Tárkonyos őzgerinc 133
Tárkonyos vadraguleves134
Tejfölös nyúlaprólék135
Tejfölös őzérmék136
Tormás vaddisznó136
Töltött fürj137
Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással138
Tűzdelt őzgerinc138
Vaddisznósült áfonyás mártással139
Vadas nyúlcomb140
Vaddisznó füstölt hússal, tejfölös, paprikás káposztával141
Vaddisznóborda olasz módra142
Vaddisznógerinc pikáns mártással143
Vadkacsa vadas mártással144
Vadkacsapörkölt144
Vadliba káposztában145
Vadmalac-comb aszalt szilvával145
Vadnyúl Velouté leves146
Vadnyúlgerinc rókagombamártással147
Vadpástétom148
Vaddisznó csipkeízzel148
Vargányás vadragu150
Vargányás töltött fogoly150
Vörösboros őzpörkölt151
Wellington szarvasbélszín152
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hal- és vadételek
Állapot:
1.240 ,-Ft
19 pont kapható
Kosárba