kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Könyvkuckó Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 159 oldal |
Sorozatcím: | Príma szakács |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9077-42-5 |
Halételek | |
Angolnapörkölt | 8 |
Balatoni fogasfilé hollandi mártással | 8 |
Balatoni süllőfilé Hungária módra | 9 |
Béka kétféleképpen | 10 |
Briósban sült halpástétom | 12 |
Bundázott hal | 14 |
Busavagdalt | 15 |
Busa reform módra | 15 |
Chevice | 16 |
Chilis rák | 17 |
Csukapörkölt | 18 |
Dinnyés ráksaláta | 19 |
Diós-majonézes halkoktél | 19 |
Dióval töltött csuka | 20 |
Dorozsmai ponty | 21 |
Dunai halak roston | 22 |
Édes-savanyú tintahal | 23 |
Fagyasztott rák felhasználása | 24 |
Fogas remoulade mártással | 25 |
Fogasszelet bakonyi módra | 25 |
Fogas vörösbormártással | 26 |
Fokhagymás busa | 28 |
Fóliában sült törpeharcsa | 29 |
Füstölt lazac tejszínes tormával | 29 |
Halászlé | 30 |
Halászlé korhely módra | 32 |
Halfilé szezámmagos bundában | 33 |
Halgombócleves | 33 |
Hallabda leves | 34 |
Hallabdák Tamás módjára | 35 |
Harcsa székelyesen | 36 |
Hering három pácban | 37 |
Hideg haltrió | 38 |
Hideg töltött pisztráng kétféleképpen | 40 |
Homár elkészítése | 42 |
Indiai sült hal | 44 |
Jóféle fogastekercs tartármártással | 45 |
Kagyló vinaigrette-mártással | 46 |
Kaviár | 47 |
Kaviáros palacsinta | 48 |
Kecsegepörkölt | 48 |
Keszeg sütve | 49 |
Kocsonyázott angolna | 50 |
Krevett cukkiniköpenyben sütve | 51 |
Lazacburger | 52 |
Lazac-sajt | 52 |
Lazactatár | 53 |
Majonézes halsaláta | 54 |
Majonézes hecksaláta | 54 |
Majonézes ráksaláta | 55 |
Mandulás harcsa | 56 |
Marinált kagylósaláta | 56 |
Marinált ponty | 57 |
Olívás töltött hal paradicsommártásban | 58 |
Ormánsági haltepertő | 59 |
Palóc halsaláta | 60 |
Paradicsomos halsaláta | 60 |
Parajos töltött csuka | 61 |
Pácolt heck nyárson | 63 |
Pisztrán Szalajka módra | 64 |
Pontykocsonya | 65 |
Rácponty | 66 |
Rácponty másképpen | 68 |
Ráktorta | 69 |
Rántott hering | 69 |
Rántott pontyderék majonézes burgonyával | 70 |
Roston sült busa | 71 |
Sajttal töltött heck | 72 |
Sáfrányos, citromos halfilé | 73 |
Süllőfilé molnárné módra | 74 |
Süllő vagy fogas egészben sütve | 74 |
Szálkamentes ponty | 75 |
Szilásváradi pisztráng | 76 |
Vincellér módra | 77 |
Tárkonyos halleves | 78 |
Tejfölös harcsa diszkoszban sütve | 79 |
Tejfölös-kukoricás tengeri hal | 81 |
Tenger gyümölcsei saláta | 82 |
Tengeri halfilé furmint mártással | 83 |
Tengerihal-leves | 84 |
Tok tartármártással | 85 |
Tonhalas paradicsom | 86 |
Tonhalas spagetti | 87 |
Tőkehalas padlizsán | 88 |
Túrós heringtekercs | 88 |
Vörösboros hering | 89 |
Vörösboros ponty | 90 |
Zöldborsós halgaluskaleves | 91 |
Zöldborsós halragu | 92 |
Zöldfűszeres tőkehalfilé | 93 |
Vadételek | |
Cseresznyés vadkacsa | 96 |
Fácánerőleves húsgaluskával | 97 |
Fácán és fürj gyümölcsökkel | 98 |
Fácánerőleves Károlyi Mihály módra | 100 |
Fácánleves | 101 |
Fácánmell roston, aszalt szilvával töltve | 102 |
Fácán rablóhús | 103 |
Fácánropogós narancsos majonézzel | 104 |
Fácán vincellér módra | 105 |
Fokhagymás szarvastokány | 106 |
Fürjek szalonnaköpenyben sütve | 107 |
Fürjtojáskrémmel töltött sonkatekercs | 108 |
Füstölt fürjtojásfalatok | 109 |
Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével | 110 |
Gyümölcsös fürjtojássaláta | 111 |
Kelben párolt fácánmell | 112 |
Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal | 113 |
Kocsonyázott szarvaspástétom | 114 |
Kőtálban párolt vaddisznópástétom haladóknak (terrine) | 116 |
Kukoricás őzragu | 118 |
Lencseleves fácánnal | 118 |
Mézes-narancsos fácánmell | 119 |
Mustáros őzpörkölt | 120 |
Mustáros őztokány | 121 |
Őz-carpacció | 122 |
Őzcsukló befőttel | 122 |
Őzfilé vadász módra | 123 |
Őzgerinc alufóliában sütve | 124 |
Pirított vaddisznómáj | 125 |
Rántott vaddisznómáj | 126 |
Rostélyon sült fürjek | 126 |
Styriai fácán | 127 |
Szarvasborda fűszeres barackmártással | 128 |
Szarvascomb vadasan | 129 |
Szarvasgulyás | 130 |
Szarvasragu nagyvadász módra | 131 |
Tárkonyos vadraguleves zsemlében | 132 |
Tejföldben sült fácánmell | 133 |
Tésztában sült fürjek | 134 |
Töltött szarvasfilé ínyenc módra | 135 |
Töltött vadkacsamell | 136 |
Tűzdelt fácán gödöllői módra | 137 |
Tűzdelt fácán Hegyalja módra | 138 |
Tűzdelt fácán Ritz módra | 139 |
Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással | 141 |
Vadászmester krémlevese | 141 |
Vadászpalacsinta Hubertus mártással | 143 |
Vaddisznó székelyesen | 144 |
Vadhússal töltött uborka | 145 |
Vadnyúl krémmártással | 146 |
Vadnyúlpaprikás | 147 |
Vadnyúlpástétom | 148 |
Vörösboros-zöldséges őzpörkölt | 150 |
Vörösboros szarvascomb | 151 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.