1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hal- és vadételek

Halat, s vadat

Szerző
Budapest
Kiadó: Könyvkuckó Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 159 oldal
Sorozatcím: Príma szakács
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9077-42-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Halételek
Angolnapörkölt8
Balatoni fogasfilé hollandi mártással8
Balatoni süllőfilé Hungária módra9
Béka kétféleképpen10
Briósban sült halpástétom12
Bundázott hal14
Busavagdalt15
Busa reform módra15
Chevice16
Chilis rák17
Csukapörkölt18
Dinnyés ráksaláta19
Diós-majonézes halkoktél19
Dióval töltött csuka20
Dorozsmai ponty21
Dunai halak roston22
Édes-savanyú tintahal23
Fagyasztott rák felhasználása24
Fogas remoulade mártással25
Fogasszelet bakonyi módra25
Fogas vörösbormártással26
Fokhagymás busa28
Fóliában sült törpeharcsa29
Füstölt lazac tejszínes tormával29
Halászlé30
Halászlé korhely módra32
Halfilé szezámmagos bundában33
Halgombócleves33
Hallabda leves34
Hallabdák Tamás módjára35
Harcsa székelyesen36
Hering három pácban37
Hideg haltrió38
Hideg töltött pisztráng kétféleképpen40
Homár elkészítése42
Indiai sült hal44
Jóféle fogastekercs tartármártással45
Kagyló vinaigrette-mártással46
Kaviár47
Kaviáros palacsinta48
Kecsegepörkölt48
Keszeg sütve49
Kocsonyázott angolna50
Krevett cukkiniköpenyben sütve51
Lazacburger52
Lazac-sajt52
Lazactatár53
Majonézes halsaláta54
Majonézes hecksaláta54
Majonézes ráksaláta55
Mandulás harcsa56
Marinált kagylósaláta56
Marinált ponty57
Olívás töltött hal paradicsommártásban58
Ormánsági haltepertő59
Palóc halsaláta60
Paradicsomos halsaláta60
Parajos töltött csuka61
Pácolt heck nyárson63
Pisztrán Szalajka módra64
Pontykocsonya65
Rácponty66
Rácponty másképpen68
Ráktorta69
Rántott hering69
Rántott pontyderék majonézes burgonyával70
Roston sült busa71
Sajttal töltött heck72
Sáfrányos, citromos halfilé73
Süllőfilé molnárné módra74
Süllő vagy fogas egészben sütve74
Szálkamentes ponty75
Szilásváradi pisztráng76
Vincellér módra77
Tárkonyos halleves78
Tejfölös harcsa diszkoszban sütve79
Tejfölös-kukoricás tengeri hal81
Tenger gyümölcsei saláta82
Tengeri halfilé furmint mártással83
Tengerihal-leves84
Tok tartármártással85
Tonhalas paradicsom86
Tonhalas spagetti87
Tőkehalas padlizsán88
Túrós heringtekercs88
Vörösboros hering89
Vörösboros ponty90
Zöldborsós halgaluskaleves91
Zöldborsós halragu92
Zöldfűszeres tőkehalfilé93
Vadételek
Cseresznyés vadkacsa96
Fácánerőleves húsgaluskával97
Fácán és fürj gyümölcsökkel98
Fácánerőleves Károlyi Mihály módra100
Fácánleves101
Fácánmell roston, aszalt szilvával töltve102
Fácán rablóhús103
Fácánropogós narancsos majonézzel104
Fácán vincellér módra105
Fokhagymás szarvastokány106
Fürjek szalonnaköpenyben sütve107
Fürjtojáskrémmel töltött sonkatekercs108
Füstölt fürjtojásfalatok109
Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével110
Gyümölcsös fürjtojássaláta111
Kelben párolt fácánmell112
Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal113
Kocsonyázott szarvaspástétom114
Kőtálban párolt vaddisznópástétom haladóknak (terrine)116
Kukoricás őzragu118
Lencseleves fácánnal118
Mézes-narancsos fácánmell119
Mustáros őzpörkölt120
Mustáros őztokány121
Őz-carpacció122
Őzcsukló befőttel122
Őzfilé vadász módra123
Őzgerinc alufóliában sütve124
Pirított vaddisznómáj125
Rántott vaddisznómáj126
Rostélyon sült fürjek126
Styriai fácán127
Szarvasborda fűszeres barackmártással128
Szarvascomb vadasan129
Szarvasgulyás130
Szarvasragu nagyvadász módra131
Tárkonyos vadraguleves zsemlében132
Tejföldben sült fácánmell133
Tésztában sült fürjek134
Töltött szarvasfilé ínyenc módra135
Töltött vadkacsamell136
Tűzdelt fácán gödöllői módra137
Tűzdelt fácán Hegyalja módra138
Tűzdelt fácán Ritz módra139
Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással141
Vadászmester krémlevese141
Vadászpalacsinta Hubertus mártással143
Vaddisznó székelyesen144
Vadhússal töltött uborka145
Vadnyúl krémmártással146
Vadnyúlpaprikás 147
Vadnyúlpástétom148
Vörösboros-zöldséges őzpörkölt150
Vörösboros szarvascomb151
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem