kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Saláták és díszítések | 3 |
Öntött saláta | 3 |
Hideg saláta | 3 |
A zeller és a burgonya saláta | 3 |
Vegyes saláta | 4 |
A tészták | 5 |
A fánk | 5 |
A báb-kalács | 6 |
Az egyszerű kalács | 7 |
A kürtös kalács | 7 |
A király-kalács | 8 |
Az arany-galuska | 9 |
Csorgatott cukros tészta | 10 |
A darázslép tészta | 10 |
Az élesztős-sodralék | 11 |
A mákos-gubó | 11 |
Az élesztős-lepény | 12 |
Az élesztős palacsinta | 13 |
A túrós kocka-tészta | 13 |
A paraszt-béles | 14 |
A réteges (élesztős) pogácsa | 14 |
A tepertős pogácsa | 15 |
A tepertős vakarcs | 15 |
Az élesztős, írós-tészta | 16 |
Az írós-tészta | 16 |
A félirós tészta | 17 |
A toló-fánk | 18 |
A rétes tészta | 19 |
A rétesbe való töltelékek, krém töltelék | 20 |
Az alma töltelék | 21 |
A túrós rétes | 21 |
A máktöltelék | 21 |
A dió töltelék | 21 |
Csiga rétes | 22 |
Császár morzsa | 22 |
A debreceni béles | 23 |
A székely-béles | 23 |
A burgonya-rétes | 24 |
A palacsinta-tészta | 24 |
A levélen-sült | 25 |
A zsemlye puding | 26 |
Bor mártással | 27 |
A pudingokra és tálba főttekre való tejmártás | 27 |
A bor mártás | 28 |
A csokoládé mártás | 28 |
A tálba főtt eper | 28 |
A csokoládé tálbafőtt | 29 |
A tejfel tálba főtt | 29 |
A keményítő tálbafőtt | 29 |
A rizskása tálbafőtt | 30 |
A zsemlye-morzsás darakockák | 30 |
Csörege kétféleképpen | 31 |
A rózsa-fánk | 32 |
A tejfel-kocka | 32 |
A hájas pogácsa | 33 |
Az úti-pogácsa | 33 |
Kisütött zsemlye | 34 |
Az alma-fánk | 34 |
A zsíros lepény | 35 |
A fahéjas fánk | 35 |
A málé-lepény | 36 |
A gyúrt tészták | 36 |
Juh túrós-tészta | 37 |
A tehén túrós-tészta | 37 |
Nudli | 38 |
A szilva ízes derelye | 38 |
A káposztás kocka-tészta | 39 |
A sonkás tészta | 39 |
A tejbefőtt laska | 40 |
A darával készült tészta | 40 |
A mádos tészta | 41 |
A tehéntúrós gombóc | 41 |
A bánáti gyümölcskenyér | 42 |
A vaníliás perec | 42 |
A vanilia hajtás | 43 |
A cukor perec | 43 |
A rác pite | 44 |
Libazsíros sütemény | 44 |
A porhanyó kis kifli | 44 |
A mézes lepény | 45 |
A diós sütemény | 45 |
A diós rudak | 45 |
A habos tészta | 46 |
A fűszeres édes tészta | 46 |
Vajas torta | 47 |
A morzsa-torta | 47 |
A csokoládés édes tészta | 47 |
A csokoládé-torta | 48 |
A sodrott torta-lepény | 48 |
A dió-torta | 49 |
A pörkölt torta | 49 |
A dalauzi | 50 |
A cukros tört dió | 50 |
A mogyoró csemege | 51 |
Az édeske | 51 |
A mandula csókocska | 51 |
Tojásos perec | 52 |
A gyümöcsös csókocskák | 52 |
A mandula kártya | 52 |
A bazár csókocskák | 53 |
A vanília fagylalt | 53 |
Kávé fagylalt | 54 |
Csokoládé fagylalt | 54 |
Gyümölcs fagylaltok | 54 |
A madártej | 54 |
Tejhab krémekhez és kávéba | 55 |
A kérmek | 55 |
Baraczk krém | 56 |
Az ostya sütés | 56 |
Különlegességek | 57 |
A kolbász készítése | 57 |
A tüdős-hurka készítése | 58 |
A véres hurka | 59 |
A májas készítés | 60 |
A kásás hurka | 61 |
A hájszelet | 61 |
A gömböc | 62 |
A disznófősajt | 62 |
Bőrsajt | 64 |
A kocsony-készítés | 64 |
A királyhús | 65 |
A paprikás szalonna | 65 |
Az alta készítése | 66 |
A komlós kenyér sütése | 67 |
A komlós korpa készítése | 68 |
A bálmos | 69 |
A must kolbász | 69 |
A puliszka | 70 |
A "debreceni" kolbász készítése | 71 |
A sonka és a marha-nyelv pácolás | 71 |
"Virsli" készítés | 72 |
Befőttek | 73 |
A cukorba főtt barack | 73 |
Kajszin barack befőtt | 73 |
Magolt ribizli | 74 |
A körte befőtt | 74 |
Birsalma befőtt | 74 |
Hámozott dió befőtt | 75 |
Rendes dió befőtt | 75 |
Rummal eltett vegyes gyümölcs | 75 |
Meggy ecettel | 76 |
Birsalma sűrű cukorban | 76 |
Magolt meggy cukorban | 76 |
Apró arany alma cukorban | 77 |
Birsalma ecettel | 77 |
Kajszin barack ecettel | 77 |
Sárga-dinnyehéja ecettel | 77 |
Az elromlott befőttek értékesítése | 78 |
Őszirabaczk-iz | 78 |
A cukros (jegeces) gyümölcsök | 78 |
Paradicsom üvegben | 79 |