1.063.248

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyümölcsfélék a táplálkozásban

Budapest
Kiadó: Élelmiszeripari és Begyüjtési Könyv- és Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 76 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A gyümölcs - nélkülözhetetlen élelmiszer 3
A gyümölcsfélék feloszlása 4
Almatermésűek 4
Csonthéjasok 8
Bogyótermésűek 10
Héjasgyümölcsök 12
Töktermésűek 13
Déligyümölcsök 13
Mi van a gyümölcsökben? 14
Az egyes alkotórészek szerepe és hatása szervezetünkre 16
Víz 16
Szénhidrátok 18
Szerves savak 21
Cserzőanyagok 23
Ásványi anyagok 23
Vitaminok 25
Fehérjék 29
Zsírok és olajok 29
Nyersgyümölcsfogyasztás 29
Gyümölcsök a konyhában 31
Levesek 31
Mártások 32
Főtt-tészták 33
Sülttészták 34
Teasütemények 40
Torták 43
Fagylaltok 45
Felfújtak 46
Puddingok 46
Krémek 47
Vegyes gyümölcsreceptek 49
A gyümölcsök tartósítása 50
I. Gyümölcstartósáruk 52
Szárított- vagy aszaltgyümölcsök, aszalványok 52
Befőttek 54
Gyümölcsök alkoholban 62
Ecetes gyümölcsök 63
Gyümölcsök sűrű cukorban 64
II. Gyümölcskészítmények 67
Lekvárok, gyümölcsízek 68
Gyümölcs-sűrűk 71
Gyümölcslevek 72
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gyümölcsfélék a táplálkozásban Gyümölcsfélék a táplálkozásban Gyümölcsfélék a táplálkozásban Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Állapot:
2.480 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba