kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Minerva |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 32 oldal |
Sorozatcím: | Színe-java |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes illusztrációkkal. |
Előszó | 1 |
Gyümölcskocsonyák | 2 |
Néhány szó a pektinről | 2 |
A gyümölcskocsonya készítése | 2 |
Almakocsonya | 3 |
Birskocsonya | 4 |
Egreskocsonya | 4 |
Feketeribiszke-kocsonya | 4 |
Málnakocsonya | 5 |
Ribiszkekocsonya | 5 |
Szőlőkocsonya | 5 |
Darabos, kocsonyás gyümölcsízek, dzsemek | 5 |
Barackdzsem | 6 |
Citromdzsem | 7 |
Egresdzsem | 7 |
Eperdzsem I. | 8 |
Eperdzsem II. | 8 |
Erdei szederdzsem | 8 |
Feketeribiszkedzsem | 8 |
Fügedzsem | 9 |
Meggydzsem | 9 |
Narancsdzsem | 9 |
Őszibarackdzsem | 10 |
Ribiszkedzsem | 10 |
Szilvadzsem | 11 |
Vegyes dzsem | 11 |
Vegyes málna, -ribizke, -meggydzsem | 12 |
Gyümölcsízek | 12 |
Általános recept | 12 |
Almaíz | 12 |
Barackíz | 13 |
Csipkebogyóíz | 13 |
Eperíz | 13 |
Feketeribiszkeíz | 14 |
Málnaíz | 15 |
Meggyíz | 15 |
Rebarbaraíz | 15 |
Ribiszkeíz | 15 |
Szederíz | 16 |
Szilvaíz | 16 |
Szőlőíz | 16 |
Vegyesíz I. | 17 |
Vegyesíz II. | 17 |
Cukor nélküli gyümölcsíz | 17 |
Gyümölcssajtok | 18 |
Birssajt | 18 |
Szilvasajt | 19 |
Zöldségfélék tartósítása | 19 |
Kapor sóban | 19 |
Lecsó | 20 |
Paprikasaláta | 20 |
Paradicsom eltevése | 20 |
Paradicsom-paprikalekvár | 20 |
Sóska eltevése | 21 |
Spárga | 21 |
Tök | 22 |
Tök ecetben | 22 |
Tölteni való paprika paradicsomban | 22 |
Zöldbab eltevése | 22 |
Zöldbab ecettel | 23 |
Zöldborsó | 24 |
Zsenge kukorica elrakása | 24 |
Vegyes őrölt zöldség | 24 |
Savanyúságok | 25 |
Csalamádé | 25 |
Csemegeuborka | 25 |
Ecetes uborka | 25 |
Egész paprika gyalult káposztával | 26 |
Kovászos uborka friss fogyasztásra | 27 |
Mixed Pickles (ecetben eltett vegyes zöldség) | 27 |
Olajos paprika | 28 |
Paprikasaláta | 28 |
Paprika-paradicsomsaláta | 28 |
Úrigomba ecetben | 29 |
Vágott, vegyes savanyúság | 29 |
Vizes uborka | 29 |
Tölteni való paprika | 30 |