Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 148 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-637-176-8 |
Bevezetés | 7 |
A gyorsétkeztetési-vendéglátó eladó feladatai, tevékenysége | 9 |
Beszerzés | 9 |
Raktározás | 10 |
Előkészítés | 11 |
Termelés | 12 |
Értékesítés | 12 |
Elszámolás | 13 |
A gyorsétkeztetési-vendéglátó eladókkal szemben támasztott követelmények | 14 |
Szakmai követelmények | 14 |
Emberismeret, vendégismeret | 14 |
Személyi követelmények | 14 |
Munkavédelmi követelmények | 23 |
A gyorskiszolgálás értékesítőhelyei | 26 |
Az utcai értékesítés | 34 |
A gyorskiszolgáló boltok-üzletek | 34 |
Speciális üzletek | 36 |
A gyorséttermek | 38 |
A gyorsétkezőhelyek fontosabb eszközei | 42 |
Étel- és italkínálat | 51 |
Büféáruk | 76 |
Melegkonyhai készítmények | 88 |
Hidegkonyhai készítmények | 91 |
Cukrászsütemények | 99 |
Fagylaltok | 106 |
Az italkínálat | 110 |
Az értékesítés | 123 |
Az értékesítés módszerei | 123 |
Az értékesítsé nyilvántartása | 124 |
A hagyományos értékesítés módszerei | 125 |
A nem hagyományos értékesítés módszerei | 126 |
Az egyes árucsoportok értékesítésének módszerei | 126 |
Felhasznált irodalom | 148 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.