A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyorsétkeztetési-vendéglátó eladói ismeretek

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 148 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 963-637-176-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés7
A gyorsétkeztetési-vendéglátó eladó feladatai, tevékenysége9
Beszerzés9
Raktározás10
Előkészítés11
Termelés12
Értékesítés12
Elszámolás13
A gyorsétkeztetési-vendéglátó eladókkal szemben támasztott követelmények14
Szakmai követelmények14
Emberismeret, vendégismeret14
Személyi követelmények14
Munkavédelmi követelmények23
A gyorskiszolgálás értékesítőhelyei26
Az utcai értékesítés34
A gyorskiszolgáló boltok-üzletek34
Speciális üzletek36
A gyorséttermek38
A gyorsétkezőhelyek fontosabb eszközei42
Étel- és italkínálat51
Büféáruk76
Melegkonyhai készítmények88
Hidegkonyhai készítmények91
Cukrászsütemények99
Fagylaltok106
Az italkínálat110
Az értékesítés123
Az értékesítés módszerei123
Az értékesítsé nyilvántartása124
A hagyományos értékesítés módszerei125
A nem hagyományos értékesítés módszerei126
Az egyes árucsoportok értékesítésének módszerei126
Felhasznált irodalom148
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem