kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Totem |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 288 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-7888-1-4 |
Bevezető | 5 |
Az ételkészítés meggyorsításának módszerei | 9 |
Néhány jó tanács a sütés-főzés meggyorsítására | 9 |
Eszközök és gépek | 12 |
Segítőtársunk a hűtőszekrény | 14 |
Kuktafazék | 15 |
Egyéb eszközök az ételkészítés meggyorsítására | 15 |
Gyorsan készíthető ételek | 17 |
Levesek | 17 |
Mártások | 25 |
Főzelékek, köretek | 29 |
A salátákról | 36 |
Tojásételek | 43 |
Rizses ételek és makarónifélék | 61 |
A gyors hidegkonyha | 70 |
Halételek | 92 |
Húsok | 99 |
Gyors tészták | 136 |
Gyümölcskészítmények | 151 |
Hideg krémek | 161 |
Üdítő italok | 167 |
Félkész ételek elkészítése | 173 |
Hasznos tanácsok a félkész ételek gyors elkészítéséhez | 173 |
Az alumíniumfóliás csomagolású félkész ételek készítéséről | 183 |
Konzervek felhasználása és feljavítása | 185 |
Hasznos tanácsok az ételkonzervek gyors elkészítésére | 185 |
Gyorsfagyasztott (mirelit) készítmények gyors elkészítése | 207 |
Néhány jó tanács a mirelit készítmények felhasználásához | 207 |
Idény szerinti gyors menük összeállítása és elkészítése | 213 |
Étrendminták évszakonként összeállítva | 213 |
Nyári menük | 214 |
Őszi menük | 215 |
Téli menük | 216 |
Tavaszi menük | 217 |
Nyári menük elkészítésének részletezése | 218 |
Őszi menük elkészítésének részletezése | 226 |
Téli menük elkészítésének részletezése | 234 |
Tavaszi menük elkészítésének részletezése | 242 |
Gyors egytálételek és reggeliminták | 251 |
Meleg szendvicsek és hideg-meleg gyorsfalatok | 265 |
Tárgymutató |