kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Black & White Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Nyíregyháza |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 214 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9407-09-7 |
Bevezetés | 7 |
Az élelmiszerek kalória- és tápértéke | 7 |
A konyhában | 11 |
A konyha tisztán tartása | 11 |
A legszükségesebb bútorok és felszerelések | 12 |
A legszükségesebb élelmiszerek és tartósításuk | 14 |
Praktikus mérési módszerek | 15 |
Szójegyzék | 18 |
Konyhai szakkifejezések | 18 |
Gyakorlati tanácsok | 21 |
Receptek | 37 |
Előételek és szendvicsek | 37 |
Saláták | 45 |
Tojásos és sajtos készítmények | 55 |
Hústalan ételek | 71 |
Húsételek | 99 |
Mártások és körítések | 132 |
Sütemények, krémek | 147 |
Italok | 196 |
A napi étrend | 204 |
Az étrend összeállítása | 204 |
Étrendek | 208 |
Betűrendes tárgymutató | 211 |