kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Medicina Könyvkiadó Rt. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 200 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-242-659-2 |
Megjegyzés: | 4. kiadás. Tankönyvi szám: 1704. |
Alapvető tudnivalók | 9 |
Milyen legyen az Ön diétája? | 11 |
Mit, mennyit, hogyan szabad fogyasztania? | 13 |
Drága-e az Ön diétás étkezése? | 20 |
A diétás ételek elkészítéséhez használható újabb edények | 22 |
Befőzés | 25 |
Gyümölcsszörpök eltétele | 27 |
Hogyan kell mosogatni? | 27 |
Tanácsok a diétás ételek elkészítéséhez | 29 |
Az étrend megtervezése | 29 |
A nyersanyagok tisztítása | 30 |
Elkészítés | 31 |
Ízesítés | 35 |
Mintaétrendek | 37 |
Receptek | 57 |
A receptek alkalmazásához szükséges általános tudnivalók | 57 |
Levesek | 58 |
Levesbetétek | 80 |
Előételek | 84 |
Húsételek | 88 |
Rakott és töltött ételek | 109 |
Főzelékek | 118 |
Mártások | 130 |
Felfújtak | 135 |
Köretek | 143 |
Saláták | 149 |
Tészták | 152 |
Gyümölcskészítmények | 160 |
Italok | 163 |
Táblázatok | 165 |
Útmutató a táblázatok használatához | 165 |
Tápanyagtáblázat | 168 |
Néhány élelmiszeranyag pektintartalma (%) | 194 |
Zsírszegény diétás élelmiszeripari készítmények | 195 |
Élelmiszeranyagok tisztítási vesztesége (átlag, %) | 197 |
Irodalom | 198 |
Ételmutató | 199 |