1.060.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyógyító ételek - Az ayurvédikus konyha titkai

Több mint 60 recept minden testtípusra

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Fotózta

Kiadó: Calendula Klinika
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím: Nők Lapja Egészség könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-341-230-5
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az egészség megőrzésének vagy egy betegség kezelésének egyik legfontosabb része a megfelelő étkezés, hiszen azzal az egészség támogatható. Az ayurvéda olyan egészségügyi rendszer, amely mind a betegségek kezelésére, mind megelőzésére alkalmas, és ebben a főzés, az étkezés is nagy figyelmet kap. Az ayurvédában mindig a teljes embert tekintjük, ami magában foglalja a lelket, az elmét és a testet egyaránt. Ezek hatással vannak egymásra, vagyis kölcsönhatásban működnek együtt. Amikor ayurvédikusan főzünk, nem csupán a testünket, hanem az elménket is tápláljuk. Az összes ayurvédikus eljárásnak, diétának és készítménynek az a célja, hogy megőrizze vagy helyreállítsa az ember belső egyensúlyát. Könyvünkben minden testtípusra talál megfelelő receptet, melyek könnyen elkészíthetők, ízletesek, és nem utolsósorban kiválóan alkalmasak testi és szellemi egészségünk egyensúlyának megőrzésére.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem