Fülszöveg
JAVÍTSA A HANGULATÁT, TÖLTŐDJÖN FEL ENERGIÁVAL ÉS ÉLJEN TOVÁBB - MINDEN FALATTÓL!
Nem tudja eldönteni, hogy zsírszegény vagy szénhidrátszegény étrendet válasszon-e? Azon töpreng, vajon a sör vagy a bor az egészségesebb? Tart attól, hogy az étrendje esetleg súlyosbítja meglévő betegségét? A Gyógyító ételek, ártalmas ételek segít tájékozódni, miket érdemes fogyasztani a legkülönfélébb panaszok megelőzése vagy kezelése céljából.
Ezen úttörő jelentőségű könyv első kiadása olvasók millióinak változtatta meg az élelmiszerekkel és azok szervezetre gyakorolt hatásával kapcsolatos nézeteit. A kutatók azóta újabb és újabb összefüggéseket fedeztek fel - kedvezőeket és kedvezőtleneket egyaránt - a táplálékok és a rákbetegség, a stressz, a bélgyulladásos és egyéb gyakori rendellenességek között.
E tökéletesen felújított, teljesen átdolgozott és szerkezetében is gyökeresen átalakított kiadás az alábbiakat kínálja olvasóinak.
Az almától a zellerig több mint 170 élelmiszer rövid ismertetését,...
Tovább
Fülszöveg
JAVÍTSA A HANGULATÁT, TÖLTŐDJÖN FEL ENERGIÁVAL ÉS ÉLJEN TOVÁBB - MINDEN FALATTÓL!
Nem tudja eldönteni, hogy zsírszegény vagy szénhidrátszegény étrendet válasszon-e? Azon töpreng, vajon a sör vagy a bor az egészségesebb? Tart attól, hogy az étrendje esetleg súlyosbítja meglévő betegségét? A Gyógyító ételek, ártalmas ételek segít tájékozódni, miket érdemes fogyasztani a legkülönfélébb panaszok megelőzése vagy kezelése céljából.
Ezen úttörő jelentőségű könyv első kiadása olvasók millióinak változtatta meg az élelmiszerekkel és azok szervezetre gyakorolt hatásával kapcsolatos nézeteit. A kutatók azóta újabb és újabb összefüggéseket fedeztek fel - kedvezőeket és kedvezőtleneket egyaránt - a táplálékok és a rákbetegség, a stressz, a bélgyulladásos és egyéb gyakori rendellenességek között.
E tökéletesen felújított, teljesen átdolgozott és szerkezetében is gyökeresen átalakított kiadás az alábbiakat kínálja olvasóinak.
Az almától a zellerig több mint 170 élelmiszer rövid ismertetését, valamint egyszerű módszereket a fogyasztásukra, elkészítésükre és tárolásukra vonatkozóan, hogy gyógyító, kedvező hatásukat minél jobban ki tudják aknázni. Az AIDS-től a visszerességig több mint 100 egészségi probléma rövid leírását és világos, egyszerűen követhető útmutatást, hogy miket egyenek és miket kerüljenek e betegségek megelőzése, illetve kezelése céljából.
Vadonatúj áttekintést a tápanyagokról és az élelmiszer-biztonságról - például a fitovegyületek szerepéről, a növényvédőszer-maradványok, az adalékanyagok és a génmódosított növények potenciális veszélyeiről, valamint a legkíméletesebb, legegészségesebb főzési technikákról.
Kiemelt cikkek foglalkoznak számos témával, mint a D-vitamin kedvező hatásai, bizonyos ételek és gyógyszerek kölcsönhatásának veszélyei, hogy mi is az a glikémiás index és glikémiás terhelés, vagy hogy tényleg olyan jók-e a szuperételek...
Legyen az étele a gyógyszere, és legyen a Gyógyító ételek, ártalmas ételek hozzá a recept!
Vissza