kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mezőgazdasági Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 58 oldal |
Sorozatcím: | Mezőgazdasági Kiskönyvtár |
Kötetszám: | 15 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 19 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Borgazdasági üzemek felszerelése és berendezése | 3 |
Borgazdasági épületek (helyiségek) | 3 |
Boroshordók (bortartályok) | 7 |
A szőlő érése | 14 |
A szüret | 15 |
A szüret ideje | 15 |
A szüreti terv | 16 |
Szüreti előkészületek | 16 |
A termés leszedése | 16 |
Szüreti válogatás | 17 |
A termés behordása | 17 |
A termés feldolgozása | 18 |
A szőlő zúzása | 18 |
Fehérborok készítése | 19 |
Vörösborok készítése | 19 |
Sajtolás és a sajtók | 22 |
A must minősítése | 26 |
A must kezelése | 27 |
A bor fejlődése és érése | 30 |
A bor egyszerű kezelése | 32 |
A borgazdasági tisztaság | 32 |
A töltögetés | 33 |
A fejtés | 37 |
A fejtés eszközei | 39 |
Kénezés | 49 |
A bor iskolázó kezelése | 53 |
A bor értékelése és osztályozása | 54 |
Fontosabb borbetegségek és borhibák | 55 |
A bor virágosodása | 56 |
Az ecetesedés | 57 |
Tejsavas erjedés | 58 |
A barnatörés | 58 |
Penészíz és dohosság | 59 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.