1.059.688

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gusto 2001-2004., 2007., 2009. (vegyes számok) (9 db)

Ízek - Borok - Emberek

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: M&C Consulting Kft.-Gusto Production Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 1.014 oldal
Sorozatcím: Gusto
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Vegyek számok. Színes és fekete-fehér fotókkal. A számok felsorolása a tartalomjegyzékben olvasható. Angol nyelvű összefoglalókkal. További kapcsolódó személyek a folyóiratokban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a 2001. novemberi számból:
Ki az, aki novemberben nem a Napot vágyja, festői tájat, földszíneket, könnyű és finom ízes és laza. Tehát - Olaszországot!
A Gusto második száma üdvözli a... Tovább

Előszó

Részlet a 2001. novemberi számból:
Ki az, aki novemberben nem a Napot vágyja, festői tájat, földszíneket, könnyű és finom ízes és laza. Tehát - Olaszországot!
A Gusto második száma üdvözli a Nyájas Olvasót! Ezúttal tehát a toszkán dombok, olajfaligetek és persze szőlők közül, itáliai napfényt és ízeket, könnyű és nehéz vörösborok üzenetét tolmácsolva a reneszánsz Firenzéből, meg természetesen környékéről. Ha már ott, a világ egyik legjelentékenyebb borászát, Piero Antinorit is mikrofonvégre kaptuk, mondaná el a Gusto közönségének, miért is véli egy olyan férfi, akinek a családja immár több mint hatszáz éve foglalkozik borcsinálással, hogy az ágazat az elmúlt 25 évben többet fejlődött, mint az azt megelőző 300-ban mindösszesen. Meg persze milyen tanácsokat ad a divatos olasz bor-designer a feltörekvő magyar kollégáknak, mi az a szükséges plusz, az a cégér, ami igenis kell a bornak. Szétnéztünk aztán a "mi kis Toszkánánkban", Eger környékén is, hogy mit is jelent a "bikavérszűke". Megkerestük a legszexibb magyar termelőt, Dékány Saroltát, a tokaji gróf Degenfeld birtok főborászát. Ezúttal világ-toplistás vendéglővel kedveskedünk, a firenzei Enoteca Pinchiorri személyében. Étterem-kritikai rovatunkban a budapesti Vadrózsa mellett a debreceni bohémbelgasörkávéház, és - naná, hogy megint egy firenzei reminiszcencia! - a veszprémi Villa Medici szerepel.
Gasztro-enológiai és kulináris elménckedést ezúttal, a már megszokott Váncsa István mellett, Kosztolányi Dezső és Szív Ernő tollából olvashatnak. Bortesztünkben most egri szépségekről szerezhetnek tudomást, kimondottan a saját nevemben hagy hívjam fel kitüntethető figyelmüket a Thummerer 1999-es Tekenőháti Merlot-jára, mert azért Solaia ide, Sassicaia oda, ez is nagyon tud. És remélhetőleg csak szebb lesz!
Vágvölgyi B. András Vissza

Tartalom

2001. év
I. évfolyam: november, december
2002. év
II. évfolyam 10. szám
2003. év
III. évfolyam 3., 4., 6. szám
2004. év
IV. évfolyam 6. szám
2007. év
VII. évfolyam 5. szám
2009. év
IX. évfolyam 7. szám
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gusto 2001-2004., 2007., 2009. (vegyes számok) (9 db) Gusto 2001-2004., 2007., 2009. (vegyes számok) (9 db) Gusto 2001-2004., 2007., 2009. (vegyes számok) (9 db) Gusto 2001-2004., 2007., 2009. (vegyes számok) (9 db) Gusto 2001-2004., 2007., 2009. (vegyes számok) (9 db)
Állapot:
4.480 ,-Ft
22 pont kapható
Kosárba